Dráma: Noszály Sándor kritikus állapotban van, feladja a Sztárboxot

Kiderült, miért osztott meg furcsa videókat Noszály Sándor a Sztárbox döntője előtt.

Noszály Sándor a Sztárbox feladásáról döntött

Mentális betegség az oka annak, hogy Noszály Sándor nem folytatja a Sztárboxot. Az egykori teniszező családtagjai részleteket is elárultak arról, mi a visszalépés oka.

A Nagy Ő-ként is elhíresült Noszály a napokban olyan videókat posztolt a közösségi médiában, amelyekben zavartnak tűnik, félrebeszél és káromkodik is. Barátai annyira megijedtek tőle, hogy a rendőrséget is kihívták rá.

Noszálynak az RTL Klub Sztárbox műsorában november 4-én a döntőben kellett volna ringbe szállnia, de a csatorna közleménye szerint erre nincs esély:

„a Sztárbox produkciója felkészült arra, hogy ebben az esetben miként bonyolítja le a nehézsúlyban rendezendő Szuperdöntőt, de

a téma érzékenysége miatt erről később adunk tájékoztatást”

– írták.

De mi történik Noszály Sándor egészségével?

A férfi családja részleteket árult el Noszály állapotáról, aki komoly mentális betegséggel küzd.

„Az elmúlt napokban sokan aggódtak testvérem, Noszály Sándor állapota miatt. A családom nevében ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Sanyi hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely

bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges.

– ezt írta közleményben Noszály Andrea, Noszály Sándor testvére, aki azt is hozzátette, hogy a betegség már hosszú évek óta megkeseríti a férfi életét, aki annak egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban.

Kapcsolódó cikkünk:

Baj van? Saját barátai hívták ki a rendőrséget Noszály Sándorra, annyira megijedtek tőle

(story.hu nyomán)

Valódi Hírek