Baj van? Saját barátai hívták ki a rendőrséget Noszály Sándorra, annyira megijedtek tőle

Furcsán viselkedik Noszály Sándor, aggódnak az állapotáért.

Reagált az RTL Noszály Sándor ügyében

Az RTL-hez is eljutottak a hírek Noszály Sándor aggasztó állapotáról. A csatorna közleményben reagált a teniszező furcsa viselkedésére, aki november 3-án a Sztárbox döntőjében lépne ringbe. Eközben a rajongók egyre nagyobb aggodalommal figyelik a korábbi Nagy Ő-t, sokan úgy vélik, azonnali segítségre lenne szüksége.

„Figyelemmel kísérjük Noszály Sándor videóit. Mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, a kapcsolattartás is ennek megfelelően, vagy éppen nem egyszer nehézkesen lehetséges csak, de információink szerint a héten hazatér.

Ekkor lesz lehetőség arra, hogy a produkció képviselői személyesen felvegyék vele a kapcsolatot és ennek tükrében tudjuk majd tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit”

– közölte az RTL a Blikkhez eljuttatott közleményében.

Saját barátai hívták rá a rendőrséget aggasztó viselkedése miatt

Nagy port kavart a hazai nyilvánosságban, hogy az elmúlt egy hétben az 52 éves korábbi teniszező meglehetősen furcsa dolgokat oszt meg a közösségi oldalán. Noszály naponta több videót is közzétesz, ahol összefüggéstelenül beszél hihetetlen történetekről, majd ezeket gyakran törli, később pedig újabb videókat oszt meg.

A volt sportoló már egy hete az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodik. A múlt pénteken aggasztó viselkedése miatt a barátai hívták ki rá a rendőrséget. Noszály később megerősítette: ez valóban így történt.

Noszály Sándor hétfőn nyilatkozott az állapotáról

„Most valahogy minden tökéletes. Most indul a Matrix, most nem a kék tablettát fogjátok enni, hanem a pirosat. Börtönéből szabadult sas lelkem a rónák végtelenjét látja. Az élet túl komoly ahhoz, hogy komolyan vegyük. Vicc. Mindegy…111”

nyilatkozta hétfőn a Blikknek Noszály, aki különös mondandója után kinyomta a telefont.

„Figyeljetek, most gyalog megyek, mezítláb. Kanosszát járom, b**** meg. Itt vagyok mindjárt a Victorino Nova… mert ő az egésznek a főnöke, Victorino, Victory. Megyek hozzájuk.

Summa summárum, minden definition, konklúzió megvan. Nem engem kell nézni, mert én nem számítok. Nincs hierarchia, b**** meg. Egy tudat van. Én voltam az egyetlen őserő, apám, aki elbírta azt a terhet… reinkarnációt elbírja, apám belehalt, én túlélem.

Azt hitték, hogy bipoláris vagyok, mert végigéltem tizenegyszer hat hónapot fent….”

– fogalmazott egyik videójában a korábbi sportoló.

@legjobbcsopi #noszálysándor #sztárbox ♬ eredeti hang – Sztárok, sztorik, realityk

Noszály Sándor először 1988-ban, 16 éves korában nyerte meg a magyar bajnokságot, amit sorozatban 1989-ben, 1990-ben és 1991-ben is meg tudott ismételni. 1988-ban és 1989-ben párosban is győzedelmeskedett, majd 1994-ben a fedett pályás országos bajnokságon is megszerezte az első helyet.

Ötször kapta meg az év magyar teniszezője címet: 1989-ben, 1990-ben, 1991-ben, 1993-ban és 1995-ben. Összesen tizenhat magyar bajnoki címmel büszkélkedhet.

Valódi Hírek