Újabb súlyos részletek derültek ki Sallai Nóra balesetéről: Megtalálták a BMW-ben ülő két fiatalt (+ fotók)

Ők ültek a karambolban részt vevő BMW-ben, amely Sallai Nóra kisfiának halálát okozta.

Szeptember 27-én szenvedett tragikus balesetet Sallai Nóra színésznő és ötéves kisfia Alsónémediben. A főútra kanyarodtak ki, amikor egy BMW hatalmas sebességgel a 44 éves színésznő autójába csapódott. Ő és kisfia is válságos állapotban volt, amikor a kórházba szállították őket. Azóta kisfia szervezete feladta a küzdelmet és egy hete, az orvosok minden igyekezete ellenére, a kórházban elhunyt.

Édesanyja, Sallai Nóra továbbra is válságos állapotban van. A színésznőt továbbra is az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják altatásban, és továbbra is az életéért küzdenek. Több operáción átesett már, de számos beavatkozás áll még előtte a következő hetekben, ezért még mindig szükség van a véradományokra.

Azóta több ismert közéleti szereplő kelt ki a száguldozók ellen, és hívta fel a figyelmet a gyorshajtás veszélyeire, amely már számtalan tragédiát okozott.

Megtalálták a BMW-ben ülő fiatalokat, D.K.A. az anyósülésen ült Sallai Nóra balesete során

Az eddigi információk szerint az autót egy 21 éves fiatal vezette. Mellette, az anyósülésen ült barátja – egyben

a száguldozó BMW tulajdonosa –, egy 18 éves fiatal.

A fiatalok Erdélyből származnak, és mezőgazdasági munkát vállalva érkeztek Magyarországra – tudta meg a Blikk.

A sportkocsiban ülő, 18 éves D. K. A. nyílt lábtörést szenvedett. Ám őt már hazaengedték a kórházból. A lap információi szerint Alsónémediben, egy csendes utcában él a szüleivel, akik most vigyáznak rá. Meg is keresték őket. Amikor ott jártak, egy középkorú férfi nyitott ajtót, aki az udvarias érdeklődés ellenére fenyegetőzni kezdett, majd az újságírókra csukta a kaput. Az egyik szomszéd viszont megerősítette a portálnak, hogy az

összetört autóroncs néhány napig az ingatlan előtt parkolt,

majd a rendőrök gondoskodtak az elszállításáról.

A fiú egyik rokona név nélkül azt nyilatkozta a helyszínen:

„A friss jogosítvánnyal rendelkező fiú és a családja egy erdélyi településről származik, s szinte az egész rokonságot hozták magukkal.

Alapvetően idénymunkások, főként mezőgazdasági munkák végzésével foglalkoznak. K. is különböző zöldségeket szedett, becsületesen végezte a munkáját. Érthető módon jelenleg nagyon rossz lelki és fizikai állapotban van, borzasztóan megviselték a történtek, járni pedig egyelőre nem tud.”

M.B.R. vezette az autót, amit egy körre adott át neki barátja

A BMW-t vezető M. B. R. egy Kézdivásárhelyhez közeli településről származik, de barátjához Magyarországon is közel lakik. Neki barátja adta át a volánt a baleset előtt. A lap informátora róla azt nyilatkozta:

„Nagyon sajnálja a történteket, ő sincs most túl jó állapotban. Arról beszélt, hogy csak az utolsó pillanatban vette észre a színésznő autóját, amit ugyan próbált elkerülni, de már nem védhette ki az ütközést.

Egyébként soha nem vétett a szabályok ellen, ahogyan szerinte most sem. A feleségével és néhány hónapos gyermekével él, akik nagyon aggódnak érte.”

A Portál azt is hozzátette, hogy a közösségi oldalán mindkét fiatal gyakran tett ki posztokat nagy teljesítményű autókkal, ezekkel a hírek szerint kereskedtek is.

Eddig ezt lehet tudni a szörnyű balesetről

Az ügyben a Dabasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya jár el, jelenleg halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt. A tragédiában ugyanis elhunyt a színésznő ötéves kisfia, Bende, akit már a helyszínen is újra kellett éleszteni.

A nyomozásban szakértők is részt vesznek, hogy tisztázzák a baleset pontos körülményeit, hiszen hiába kanyarodott védett útvonalra a színésznő,

ha túl nagy sebességgel érkezett a BMW, az megtévesztő lehetett számára.

A BMW-t vezető fiatalokról a Blikk fotókat is közölt, ezeket »»ITT«« tudod megnézni.

Valódi Hírek