Hoppá: Magyar Péter mégsem tett feljelentést Vogel Evelin ellen

Korábban arról beszélt: a lány zsarolja őt és erre bizonyítékai is vannak. A beígért feljelentés viszont három hete nem történt meg.

Emlékezetes, hogy három hete, szeptember végén interjút adott az Indexnek Magyar Péter korábbi barátnője, Vogel Evelin, aki a politikus közéleti berobbanásának idején volt Magyar párja.

Az interjúban Vogel arról beszélt: Magyar nem az, akinek látszik, és akinek előadja magát. Vogel szerint Magyart a bosszú mozgatja, miután a Varga Judittal való válása után kiesett a pikszisből, és elveszítette a jól fizető NER-es pozícióit.

Vogel Evelin kipakolt

Vogel beszámolt Magyar lobbanékony természetéről, bántalmazó kommunikációjáról, hangos veszekedésekről, amikor rettegett tőle.

Az exbarátnő állítása szerint a politikus a Tisza Pártban mindenki munkáját „leszarozta”, Magyar szerint mindenki hülye, mindenki „agyhalott” volt a környezetében, miközben a lányt csak eszközként használta az imázsépítésben.

Magyar Péter az interjú után azt állította, hogy Vogel május óta zsarolja őt: a politikus állítása szerint a nő harmincmillió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőle és a párt másik öt tagjától. Magyar azt ígérte: feljelentést tesz Vogel Evelin ellen, és hozzátette: a zsarolásról szóló állítását tanúkkal tudja alátámasztani.

A nő egy azóta megjelent videójában cáfolta, hogy valaha is zsarolta volt Magyart.

Blöff volt a feljelentés?

Miután Magyar a két héttel ezelőtti ATV-interjúja óta nem beszélt és nem is posztolt semmit a feljelentésről, a Mandiner megkereste a Tisza Pártot és a Fővárosi Főügyészséget is azzal a kérdéssel, hogyan áll a Vogel Evelin elleni feljelentés.

A Tisza Párt nem választolt, a Fővárosi Főügyészég azonban azt közölte: az illetékességi területükön nem azonosítható olyan feljelentés, amelyet európai parlamenti képviselő tett volna zsarolás gyanújával.

Úgy tűnik tehát, hogy Magyar csak blöffölt a feljelentéssel való fenyegetőzéssel, ugyanakkor felmerül a kérdés: ha Magyar állításai a zsarolásról igazak, és ezekre valóban ennyi bizonyítéka és tanúja van, akkor miért nem fordult a hatósághoz?

Valódi Hírek