Nagyon durva balhé: Lázár bődületesen kiborult, a pokolba kívánja a budapestieket

Aberrált belvárosi kábítósze.res gyerekeket emleget az elborult Lázár János a HÉV-ritkítás ügyében.

A HÉV-ritkítás ellenében sokan felszólaltak, Lázár János sem marad ki a csörtéből

Beszámoltunk róla, hogy durva járatritkításokra készül a MÁV–HÉV Zrt. A cég még az államvasúti anyaszervezetbe történő teljes beolvadás (amely december 31-én zárul le – a szerk.) előtt kényszerül menetrend-módosításra.

Ennek oka, hogy a szerelvények átlagéletkora közel 50 év, és az alkatrészellátás egyre nehezebben biztosítható. A több mint egy évtizede tervezett járműparkcsere mindeközben a láthatáron sincs, azonban a forgalomba adható szerelvényeket valahogyan életben kell tartani.

A MÁV-vezető mentegetőzik a HÉV-járatritktás ügyében

A MÁV Zrt. újdonsült vezérigazgatója kedden este rövid közleményben igyekezett csitítani a kedélyeket. Hegyi Zsolt arról írt: még semmi sincs eldöntve a járatritkítással kapcsolatban.

Sokkal élesebb, már-már kocsmai stílusú kritikára vetemedett Lázár János. Az építési és közlekedési miniszter gusztustalan stílusban minősítette a járatritkítés ellen felszólalókat, őket gyakorlatilag belpesti liberális, kábító.szeres fiataloknak tituálva őket.

Lázár János agya teljesen elborult a HÉV-járatritkítás miatti kritikáktól

Lázár János „bejegyzését” változtatás nélkül közöljük, hogy megmutassuk, mit gondol a tárcavezető az általa vezetett minisztérium által fenntartott állami vállalat utasairól:

„Na, akkor néhány szó a HÉV-ről és Budapest ügyeiről:

Úgy látom, hogy néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás a hétvégén, és ezért aztán hallucinációik vannak a HÉV-vel, meg úgy általában a világgal kapcsolatban. Ilyenkor persze hazudnak is.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium vagy a MÁV vezetésében senki, semmilyen döntést nem hozott a HÉV működésével vagy menetrendjével kapcsolatban!

Minden más állítás nettó hazugság.

Arról viszont döntött Orbán Viktor és kabinetje, hogy több száz milliárdból fejlesztjük a pályát és a járműparkot.

Undorító stílust vett fel

A jövőben a közlekedési kormányzat sehol és semmiről nem kíván Vitézy települési képviselővel egyeztetni. Aki ugyanis a hazugságokban az élen jár; aki elveszítette a főpolgármester választást, pedig minden segítséget megkapott ahhoz; aki most, a Fidesz után Magyar Péter seggét nyalja, nem lehet tárgyaló fél.

Budapest valóban a világ legszebb fővárosa, azonban évek óta gazdátlan. Emiatt pedig lepusztult, koszos, a közlekedésre alkalmatlan, szétesett, élhetetlen! Mert azok, akik folyton Budapest értője, féltője és megmentőjeként szólalnak meg, tönkretették azt.

Budapestet az elmúlt években csak a kormány fejlesztette, miközben a világpolgár urbanisták, ilyen-olyan – szakértelemmel nem rendelkező szakértők, város makettek utcáin felnövő, a Facebookot látványtervekkel kitapétázó ifjak semmit sem tettek Budapestért. Sőt!

Mi viszont a fővárost (is) fejlesztjük, a szemetet eltakarítjuk, a közlekedést rendbe tesszük, a korábban mások által csak ígért HÉV járműbeszerzéseket és pályafelújításokat megcsináljuk. Aki ebben nem tud, vagy nem akar partner lenni,

hazugságaival legalább ne gátolja ezt a munkát!

NYF-kommentár: Ez a stílus ugyan sokaknak jól áll a kocsmában és a börtönben, de egy miniszternek ez már kevésbé testhezálló. Kérdés, meddig tűri meg ezt a stílust a magyarok többsége egy tárcavezetőtől.

(Lázár János/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek