Horror Mosonmagyaróváron: Felkavaró részletek derültek ki a szüleit megké$elő lányról (+videó)

Egy húszéves lány volt a ké$elés elkövetője Mosonmagyaróvár településen.

Sokkoló eset rázta meg Mosonmagyaróvár lakosságát: egy húszéves fiatal volt a ké$elés elkövetője

Mint ismert, egy húszéves fiatal nő szombaton megké$elte családtagjait Mosonmagyaróváron, majd a belváros felé indult, ahol további két embert megszú.rt. A helyieket rendkívül megrázta az eset: először egy mentőhelikopter érkezett a helyszínre, majd a Terrorelhárítási Központ (TEK) is kivonult.

Az információk szerint a fiatal lány először az anyját és testvérét szú.rta le otthonukban, mindkettőjüket 10-10 alkalommal. A családtagokat mentőhelikopterrel vitték kórházba, úgy tudni, mindkét szülő állapota kritikus.

A lány tette után elhagyta a lakást, a Zichy Mihály utcában egy vele szembejövő sétáló embert is megszú.rt, majd a Fő utcán található dohánybolthoz ért, amely előtt egy másik embert is megké$elt. Ezt követően bement a dohányboltba, ahol állítólag fenyegetőzni kezdett. A boltos kirohant az üzletből, majd rázárta a lányra az ajtót.

A rendőrség a dohányboltban fogta el a késelő lányt

A TEK egységei öt autóval érkeztek a helyszínre, majd elfogták a lányt. A rendőrség a tettest a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával Mosonmagyaróváron egy dohányüzletben elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették – közölte a hatóság. Az elkövető elfogásáról készült videó >>EZEN A LINKEN<< érhető el.

Az RTL Híradó riportjában a szomszédok arról számoltak be, hogy családi veszekedés után rántott ké$t a rendszeresen zavartan viselkedő lány, majd miután súlyosan megsebesítette rokonait, a belváros felé indult. A megrázó esettel kapcsolatban a család egyik ismerőse is nyilatkozott a csatornának, aki azt mondta,

a lány kábító$zert fogyasztott, gyógyszerfüggő is volt.

Az Országos Mentőszolgálat újabb részleteket közölt

„A helyszínre mentőautókat és két mentőhelikopter is riasztottunk. Egy nő és egy férfi súlyos sérüléseket szenvedett, két férfi könnyebben sérült, helyszíni ellátásuk után mindannyiukat kórházba szállítottuk”

– közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Megszólalt az eladó anyja

Az üggyel kapcsolatban nyilatkozott a dohánybolti eladó anyja is, aki azt kérte, ne mutassák az arcát a riportban.

„Egy lány bejött az üzletbe, vett magának egy ásványvizet, és utána nem ment ki az üzletből, hanem fogta magát, és leült a hűtők elé”

– mondta, hozzátéve, a lányt megkérte rá, hogy távozzon az üzletből.

Elmondta, hogy mindeközben bement egy férfi vásárló is a dohányboltba, akkor a lány felállt és előhúzta a ké$t. A férfi el akarta tőle venni, a lány pedig akkor $zúrta meg őt. A lány ekkor kifutott az üzletből és elfutott egy másik bolt irányába – részletezte.

„Látszott rajta, hogy padlón van”

A 60 éves meg$zúrt férfi sok vért vesztett, a támadás nyomai a járdán még hétfőn is láthatók voltak. A házban élő egyik szomszéd a csatornának elmondta, már korábban is felfigyelt a lány zavart viselkedésére, azonban arra nem gondolt, hogy a saját családját fogja bántani.

„Én tudom konkrétan, hogy ő kábító$zerezett is és gyógyszerfüggő volt, tehát pszichiátriai beteg volt.

Látszott rajta, hogy padlón van lelkileg”

– mondta a szomszéd.

Közölték, jelenleg elmeorvosi vizsgálatnak vetették alá a késelő lányt, amelynek eredményétől függ, hogy elmegyógyintézetbe vagy börtönbe kerül.

Videó:

Valódi Hírek