Gyurcsányhoz ment trollkodni Magyar Péter, rossz ötlet volt: Szétszedték

Házhoz ment a pofonért.

Beszámoltunk róla, hogy hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz a Demokratikus Koalíció, amiért a piaci árnál 40 százalékkal drágábban vesz irodaházakat a magyar állam a Tiborcz Istvánhoz köthető üzleti köröktől.

Gyurcsány Ferenc pártelnök mindezt a Facebook-oldalán jelentette be. Gyurcsány posztja alatt szerdán megjelent a 6-8 milliós állami fizetésekből másfél évtizeden keresztül a neres ficsúrok luxuséletét élő férfimanöken és politikai celeb Magyar Péter, aki újabban az ellenzéki oldalon próbál érvényesülni és sok pénzt keresni.

Magyar a csak rá jellemző szerénységgel azt kommentelte be a DK elnökének:

„Köszönjük elnök úr, hogy igyekszik lemásolni a TISZA Párt hétfői bejelentését ez ügyben.”

.

Ez magas labda volt, amit többen is lecsaptak.

Arató Gergely azt válaszolta a NER-ből szalajtott Tiborcz-hasonmásnak:

Kedves Magyar Péter! A történelem nem önnel kezdődött.
Ebben a konkrét ügyben két hónapja, júniusban interpelláltam a Parlamentben, Hadházy Ákos is beszélt már róla hónapokkal ezelőtt.
Általában is, a DK az elmúlt években számos gyanús ügyben tett feljelentést, beszámolt a kórházi állapotokról, segítette a szegényeket, már akkor is, amikor ezek önnek fideszesként még egyáltalán nem voltak fontosak.
És ha már az eredeti ötleteknél tartunk, a dupla családi pótlék, az alapvető élelmiszerek ÁFA mentessége, vagy éppen a pedagógusok bérének a miniszterek jövedelméhez igazítása sem éppen az Ön fejéből pattantak ki.
De ez persze nem baj, jobbtól tanulni nem szégyen. Csak utána nem ízléses hiúsági kérdést csinálni az elsőségből.

.

Kálmán Olga pedig azt válaszolta Magyar trollkodására:

“Köszönjük elnök úr”, hogy 14 év Fidesz szolgálat után észrevette, hogy romokban az egészségügy, hogy túlárazzák a szerződéseket, hogy milliárdokat költenek magukra, a családra, a cimboráikra.

.

Valódi Hírek