Imádja az internet a magyar rendőrnőt, aki a szabadnapján kapcsolta le a tolvajt (+fotók)

Vorsléger Ildikó Sződ utcáin követte a fiatalt.

Korábban két körözés is érvényben volt azzal a 17 éves fiatallal szemben, akit a szabadnapos Vorsléger Ildikó főtörzsőrmester kapcsolt le. A hatóság embere épp az edzőterembe igyekezett a barátnőjével, amikor felfigyelt a gyanúsan viselkedő fiúra. Követte őt Sződ utcáin, amikor meglátta, hogy a kezében egy hintalóval sétált ki egy ingatlan udvarából.

A Pest vármegyei rendőrség bejegyzését változtatás nélkül idéztük

„Szemfüles rendőrnő☺👮‍♀️

Hétfő este, barátnője társaságában épp edzőterembe indult a szabadnapját töltő Vorsléger Ildikó, amikor Sződ településen felfigyelt egy gyanúsan, a környező házak udvarát pásztázó biciklisre.

Oda az aznapi kondinak 🏋️‍♀️, szolgálaton kívül is a szolgálat az első: figyelemmel követte a fiú mozgását, nem sokkal később látta, amint egy hintalóval a kezében jön ki egy ingatlan udvaráról.

Főtörzsőrmesterünk azonnal futni 🏃‍♀️kezdett felé és megállásra szólította fel, amire ő fittyet hányva elkerekezett. No, kolléganőnket sem kellett félteni, barátnője kocsijába pattanva utána mentek, amikor utolérték,

Ildikó szolgálatba helyezte magát, elfogta és az erősítés kiérkezéséig visszatartotta a férfit. 💪

Kiderült, nem hiába a nagy igyekezet… a 17 éves fiú ellen korábban több vagyon elleni bűncselekmény miatt két körözés is érvényben volt.😏”

(Pest vármegyei rendőrség/Facebook)

(Kiemelt képünk forrása a Pest vármegyei rendőrség közösségi oldala)

Valódi Hírek