Elképesztő kísérlettel rukkoltak elő a MÁV-dolgozókba belerúgó Lázárék

Lázár Jánosék gyereksarkot létesítettek a MÁV-dolgozók csemetéinek.

Beszámoltunk arról, hogy a Lázár János alá tartozó MÁV egy fideszes céggel kötött csaknem 25 milliárd forintos irodabérleti szerződést, ezért kellett megszüntetni a home office munkavégzést. A kényszerhelyzetbe hozott dolgozók egy része úgy döntött, felmond. Erre Lázár János őrült kapkodásba kezdett, gyereksarkot létesítettek.

Hadházy Ákos Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Ebben a hozzám eljutott körlevélben egy »fantasztikus« kísérletről tájékoztatják a MÁV dolgozóit: augusztus hátralevő részében egy játszósarkot alakítottak ki Telekom Campus-tól bérelt irodaházban. Így ebben a pár hétben a Lázár által a home office-ból beparancsolt MÁV dolgozók magukkal vihetik a gyerekeiket is elvileg.

Képzelem, mennyivel »jobban« megy így a munka és gondolom, erre

a kétségbeesett lépésre azért volt szükség, mert elkezdődtek a felmondások Lázár ostobasága miatt.

Amúgy ez a mail még két dologra hívja fel a figyelmet:

– a MÁV székház botrányos szétköltöztetésére: az új székház nincs kész, de az igazgatóságot egyik napról a másikra szétköltöztették az eddigi épületből. Többek között pl. a Telekom Campus luxus irodaházába. Ez is Orbán haverjának, Garancsinak az érdekeltsége, így a lepusztult MÁV-ból újabb pénzeket lehet szopogatni. Lázárék luxus irodaházak bérlésére költik a pénzt ahelyett, hogy mozdonyokat és kocsikat vennének.

– Lázár indoklás nélkül, egyik napról a másikra szüntette meg a home office lehetőségét a MÁV-nál, majd a minisztérium összes cégénél is. Pedig a home office nem ördögtől való bizonyos munkakörökben, sok-sok nagy piaci cég is alkalmazza. Emiatt persze az irodaházak bajban vannak, így felesleges lett rengeteg NER által épített luxus iroda is- gondolom lázár döntése mögött ezeknek a kisegítése áll.”

(Hadházy Ákos/Facebook)

Kapcsolódó:

Lázár János dörzsöli a tenyerét: Több pénzt fog behajtani az utasoktól a Volán

Valódi Hírek