A Momentum fullba tolja a kretént: Szerintük nő a biológiai férfi bokszoló, és helyes Hámori Lucával bokszolnia

Úton az egy százalék felé.

Ha valakinek vannak még kétségei, miért bukott meg a Momentum a legutóbbi választáson, annak nem lesz több kérdése, ha megtekinti Bedő Dávid frakcióvezető pénteki posztját.

Bedő Dávid ugyanis nőnek nevezi a kromoszómateszten elbukott Imane Khelif-et, és cinikusan „sok sikert” kíván Hámori Lucának a szombati mérkőzéséhez, ami inkább bűncselekménynek fog számítani, mint sportnak: két, radikálisan eltérő fizikumú embert fognak összeereszteni ugyanis a ringben, ha addig meg nem jön az esze a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak.

Mint ismert: a kromoszómái és a tesztoszteroszintje alapján is férfinek számító bokszoló a csütörtöki nyolcaddöntőben eltörte az orrát Angela Carini olasz női bokszolónak, aki 45 másodperc után sírva hagyta ott a ringet az egyenlőtlen küzdelem miatt.

Azóta a magyar bokszszövetség és a Magyar Olmpiai Bizottság is tiltakozik ellene, hogy az olimpai eszme és a sportszerűség meggyalázásaként engedjenek egy férfit, hogy kamerák előtt összeverjen egy nőt.

A momentumos „politikus” bicskanyitogató posztját itt tudod elolvasni és kommentelni, ha elég erős hozzá az idegrendszered:


.

Valódi Hírek