Könnyfakasztó hír érkezett Dudás Miki péppé vert édesapjáról

Dudás Miki édesapja bosszú áldozata lett.

Beszámoltunk róla, hogy hatalmas veszteség érte Dudás Miklóst. A kajakozó szerda este számolt be közösségi oldalán arról, hogy 55 éves rokkantnyugdíjas édesapját addig verték a támadói, amíg kómába nem került. A súlyos verekedés részleteiről az olimpiai bajnok kajakos részletesen írt.

Édesapja vélhetően soha nem fog felépülni, sajnos

az is kétséges, hogy egyáltalán túléli a támadást.

Egy benzinkúton verték meg

Dudás Miklós édesapját egy benzinkúton támadták meg. Összesen hatan szálltak ki a két kocsiból, és olyan brutálisan megverték, hogy azóta is kómában fekszik a kórházban.

A sportoló részletesen beszámolt a kegyetlenségről a TV2 Mokka adásában. Elmondásából újabb részletek derültek ki a szörnyű támadásról.

„Egy pletyka miatt indult el az egész, a piacon, ahol dolgozunk, egy nő azt terjesztette apukámról, hogy megcsalja anyukámat. A dolog hónapok óta tartott, a szüleimnek majdnem ráment a házassága erre, mert rengeteg vita született ebből.

A nő a piacon rejtett számról hivogatta Apukámat, sőt másokkal is felhívatta. Édesapámnál egy idő után betelt a pohár, és alaposan kiosztotta ezt a nőt”

– mesélte el a sportoló.

Ketrecharcos is a támadók között

A piacon dolgozó “kenyeres csajszi”, ahogy Miki mondja, azonnal szólt az öccsének, aki bokszoló.

„Nem hivatásos sportolóról beszélünk, de azok közül, akik kijöttek a helyszínre, volt egy hivatásos bokszoló, egy ketrecharcos, a többieket csak úgy odahívták, hogy intézzék el apukámat, nem is ismertük őket. Apukám nagyon szeretett volna pontot tenni ennek a történetnek a végére, úgy volt, hogy ketten találkoznak.

Aztán felhívtak engem is és megfenyegettek, hogy agyon fogják verni őt, amit nyilván nem hagyhattam, szóltam apának is, és abban maradtunk, hogy odamegyek vele, ha bármi baj lenne, akkor ne egyedül legyen. Amikor ott voltunk, mint a filmekben, egyszercsak megérkezett két másik autó, amiből kiszállt hat megtermett, kigyúrt ember és azonnal ütni kezdték.

– nyomatékosította.

Dudás Miki édesapjának romlik az állapota

Miki azt mondta, hogy édesapját akkor is elvesztette, még ha túl is éli. Ugyanis semmi esélye nincs már arra, hogy valaha normális életet éljen.

„Sajnos kóma alatt is romlik az állapota, ugyanis nagyon le van fogyva, kapott egy vérmérgezést, agyhártyagyulladást és egy tüdőgyulladást is, tehát már mindenen átesett. Az orvosok azt mondják, ha túl is éli, amire kevés az esély, akkor sem fog tudni járni, beszélni és biztosan pelenkázni kell majd.

Nem tudom, hogy lehet annyira feldühíteni valakit, hogy így elintézzenek egy embert. Olvastam olyan híreket is, hogy az én Apám támadóan lépett fel. Ő soha nem lép fel támadóan, hiszen rokkantnyugdíjas, volt egy motorbalesete korábban.”

Édesanyját is nagyon megviselik a történtek. Édesapjával első szerelem volt az övék és nagyon szoros a kapcsolatuk – tudta meg a borsonline.hu.

„Anyukám most egyedül maradt a nagy házban, nagyon kivan, apa volt a családfenntartó. Muszáj folytatni a munkát, mert valamiből meg kell élni. Rosszul hangzik, de a bosszú vezérel, hogy megkapják a méltó büntetésüket, mert édesapámat nem fogja visszahozni már semmi”

– mondta elkeseredetten a sportoló.

A TV2 Mokka című műsorában Dudás Miki beszélt a tragikus esetről:

Valódi Hírek