Undorító, amire élettársait kényszerítette ez a hevesi férfi

Emberkereskedelem miatt kell felelnie.

A vele élő nők futtatásából próbált megélni egy Heves megyei fiatal, akivel szemben a főügyészség súlyos bűncselekmények elkövetése miatt emelt vádat – áll a Heves Vármegyei Főügyészség friss sajtóközleményében.

Emberkereskedelem a vád ellene

A vád szerint az akkor húszéves Heves megyei férfi

2019-ben ismerkedett meg egy kiskorú lánnyal, akivel

– a szülők ellenkezése dacára – szerelmi kapcsolatot létesített. Szűkös anyagi körülményeik miatt rábeszélte a lányt, hogy pénzkereset céljából regisztrálja magát egy er0tikus szolgáltatásokat kínáló weboldalon.

A hirdetésekre többen jelentkeztek, de párja kitért a testi együttlétek elől. Így tett akkor is, amikor

a férfi kiküldte a 3-as főút mellé azért, hogy a járműveket megállítva ott kínálja magát a közlekedőknek.

A lány végül hazaszökött szüleihez.

Többgyermekes anyát kényszerített

A terhelt nem adta fel, összeköltözött egy másik, többgyermekes anyával, akit 2022 őszén – tiltakozása ellenére – ő regisztrált a korábban igénybe vett internetes oldalon. Amikor az asszony tiltakozott,

erőszakkal is kényszerítette,

hogy kielégítse a hirdetésre jelentkező férfiak igényeit. A kiszolgáltatott nőt is rendszeresen kiküldte az út mellé, ha nem vitt haza elég pénzt, többször bántalmazta. Az asszony fél év után megszökött.

Többrendbeli minősített emberkereskedelem, könnyű testi sértés vétségével vádolják a jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló elkövetőt. Az ügyészség arra tett indítványt, hogy a törvényszék – beismerése esetén –

halmazati büntetésül ítélje 10 év fegyházra.

Továbbá indítványozták, hogy a törvényszék tiltsa el 10 évre a közügyektől és ítélje 1 millió forintos vagyonelkobzásra.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek