Hont András kegyetlenül kiosztotta az éjjel-nappal nála kommentelgető Magyar Pétert

Most lett elege a publicistának.

Havi nyolcmillió forintos uniós fizetésért reggeltől estig a telefonján lóg Magyar Péter és hírportálok, illetve közszereplők posztjai alá kommentelget. Az elmúlt hetekben különösen megszállta Hont Andrást, az Átlátszó újságíróját, akinek szinte minden posztja alatt feltűnik.

Hont szerdán az Index cikkét osztotta meg a Publicus nevű kamucég (róluk mi is több ízben megemlékeztünk) és Magyar Péter „vitájáról”.

A cikk címe ez volt: Hajba kapott Magyar Péter és a Publicus Intézet igazgatója

Hont pedig ennyivel kommentálta: „Zárul vs árad, avagy szélhámosok egymásközt.”

Magyar természetesen percek alatt megjelent Hont András posztja alatt is, ezúttal azonban hatalmas oltást kapott a vitriolos tollú újságírótól, idézzük:

Ó, már megint itt vagy? Kezdem azt hinni, hogy barátkozni jársz ide, mert azt nem hinném, hogy nekem akarod bemutatni a Publicust, aki már akkor ízekre szedte, amikor te még a kétharmadot ünnepelted ugrabugrálva a NER VIP-ben. Szóval valami más szándékod lehet. Értem, hogy a brüsszeli fószerek uncsik, az Ötkertben csak felszínes kapcsolatokra és használt mobilokra lehet szert tenni, a csajaid meg folyton elhagynak, de nincs mindig időm rád, bocsi.

.

Valódi Hírek