FRISS: Minden részletről borított a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú édesanyja (+videó)

A szolnoki kalandpark területén történt incidensről videó is készült.

Megdöbbentő esetet rögzített a napokban a szolnoki kalandpark egyik kamerája. Egy felügyelő az egyik rá bízott gyermek alá rúgott, utóbbi pedig fejjel a földre esett. A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a közösségi oldalán a minap arról tájékoztatott, hogy feljelentést tettek a történtek miatt.

Kapcsolódó: Botrányos: Hatalmas erővel felrúgott egy gyermeket egy kísérő a szolnoki kalandparkban (+videó)

Majd kiderült, a jászberényi Yakuzák SE elnöke volt az, aki kegyetlenül elbánt a kisgyermekkel. A kalandparkba is egy jászberényi csoportot kísért, az Y Akadémia által szervezett nyári, napközis tábor keretében, amelyre 35 ezer forintért lehetett jelentkezni.

Külön botrányos, hogy a lemondott sportegyesületi vezetőt 2020-ban, még államtitkárként a később bukott köztársasági elnökként elhíresült Novák Katalin életműdíjjal tüntette ki.

Csütörtökön érkezett a hír, miszerint Jászberény polgármestere, Budai Lóránt rendkívüli ülést hívott össze a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás miatt. A bántalmazó, Agócs Tibor ugyanis a város szülötte, néhány éve sportdíjat is kapott. Budai Lóránt és a település ellenzéki többsége azonban visszavenné a díjat, miután Agócs szégyent hozott a városra.

Kapcsolódó: Betelt a pohár a szolnoki kalandparkban történtek után: Azonnal visszavonhatják az agresszív vadember kitüntetéseit

Megszólalt a szolnoki kalandpark területén bántalmazott kisfiú édesanyja

Tóthné Nagy Judit az RTL Híradónak nyilatkozva részletezte a történteket. Mikor gyermekéért ment, az egyik szintén táborozó kislány jelezte, hogy Rolival volt egy kis gond. A kisgyermek édesanyjának arról beszélt, hogy a tábor jó volt, a kalandpark kevésbé, mert ott összeveszett egyik játszótársával. Az édesanya elárulta, gyermeke fél a famászástól, emiatt alakult ki vita közte és egy másik kisfiú között.

Pénteken találkozott Agócs Tiborral, az edzővel, akivel arról egyeztetett, hogy kisfia szeretne edzésre járni. Előbbi egy rövid jellemzést adott Juditnak a kisfiúról, aki szerinte nem erős testalkatú, ám nagyon okos. Megjegyezte, volt egy „kis” összezörrenésük a táborban, ám azt rendezték.

Az édesanya napokkal később szerzett tudomást a történtekről az internetre feltöltött videóból.

„Azt hittem, hogy ott csuklok össze, gyomorgörcs és az összes szőr állt rajtam, mert én erről semmit nem tudtam. Odahívtam Rolit, és kérdeztem, hogy mi volt, mondja el nekem. Akkor már elmondta. Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is”

– fogalmazott Judit, aki személyes bocsánatkérést vár Agócs Tibortól.

(Kiemelt képünk forrása: RTL Híradó videója)

Valódi Hírek