Itt valami bűzlik: Pintér Sándorék nem hajlandóak beszélni a kínai szerződésekről

Pintér Sándor nem adja ki a kínai szerződések részleteit.

Továbbra is titokban tartja a Pintér Sándor által vezetett Belügyminisztérium, hogy milyen megfigyelőrendszereket veszünk át Kínától – írta meg Hadházy Ákos független parlamenti képviselő. Mindeközben azt már tudjuk, hogy a kínai rendőrök messze nem csak a kínai turisták „útbaigazításáért” jönnek Magyarországra.

Bűzlik Pintérék kínaiakkal kötött titkos megállapodása

Hadházy Ákos Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Pintérék szerint május 15. és június 15. között nem történt Kínával olyan újabb megállapodás, amelyik a korábbi belügyi együttműködési megállapodás alapján a kínai »jó gyakorlatok« (totális megfigyelő rendszer) átvételének részleteiről szól.

Ez a levél LÁTSZÓLAG akár megnyugtató is lehetne…

Csakhogy az előző, hasonló kérdésemre mind a mai napig NEM VÁLASZOLTAK. Az eredeti szerződést február 16-án írták alá és én előző levelemben rákérdeztem a február 16. és május 15. közötti időszakra is – amit viszont Pintérék egyszerűen ignoráltak.

Természetesen ezt nem fogom annyiban hagyni, hiszen itt valami nagyon bűzlik.

Korábban beszámoltam arról, hogy a kormány hazudott, amikor azt mondta, hogy a belügyi megállapodás csak kínai rendőrök turizmus helyszíneken való járőrözéséről szól. Valójában a második szerződésbe MINDEN belefér. Például a kínai diktatúra totális megfigyelési rendszerének átadása is.

Ezért határoztam el, hogy havonta rá fogok kérdezni, hogy történt-e valami konkrétum a szerződés alapján. Egyelőre azonban a február-május időszakot homály fedi.

A belügyi megállapodás részleteiről >>ITT<< olvashatsz.”

(Hadházy Ákos / Facebook)

Valódi Hírek