Sokkoló fordulat: Megszólalt a szolnoki kalandparkban gyermeket bántalmazó edző volt barátnője (+videó)

Újabb felkavaró részletek derültek ki Agócs Tiborról, a szolnoki kalandparkban gyermeket bántalmazó karateedzőről.

A jászberényi képviselő-testület visszavonta a gyermekbántalmazó Agócs Tibor önkormányzati kitüntetését

Megírtuk, hogy visszavonta a jászberényi képviselő-testület a bántalmazó Agócs Tibor önkormányzati kitüntetését. Erről a település polgármestere, Budai Lóránt számolt be pénteken a közösségi oldalán.

Országos felháborodás tört ki a szolnoki kalandparkban történtek miatt

Az egész országot megrázta a megdöbbentő eset, amelyet a napokban rögzített a szolnoki kalandpark egyik kamerája. Egy felügyelő az egyik rá bízott gyermek alá rúgott, utóbbi pedig fejjel a földre esett. A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a közösségi oldalán arról tájékoztatott, hogy feljelentést tettek a történtek miatt.

Mint kiderült, a jászberényi Yakuzák SE elnöke volt az, aki kegyetlenül elbánt a kisgyermekkel. A kalandparkba is egy jászberényi csoportot kísért az Y Akadémia által szervezett nyári, napközis tábor keretében. Külön botrányos, hogy a lemondott sportegyesületi vezetőt 2020-ban – a később bukott köztársasági elnökként elhíresült – Novák Katalin még államtitkárként életműdíjjal tüntette ki.

„Combost vagy gyomrost kérsz?”

Pénteken beszámoltunk arról is, hogy megrázó részleteket árul el a bántalmazó edző módszereiről egy volt tanítványa. Agócs Tibor tanítványa a Fókuszban beszélt arról, nem ez az első eset, hogy a férfi fizikailag bántalmaz és megaláz egy gyermeket. Hagyó Márton szerint a bántalmazásról készült felvétel

„tökéletesen összefoglalja a 35 évet. Abszolút erről szólt. Nagyon sokan megtalálták a számításaikat ebben az egyesületben, akik például családon belüli erőszakot vagy bármilyen bántalmazást itt tudtak kiélni a gyengébbeken”.

A férfi alig 10 évesen került be a jászberényi karateegyesületbe, amelyet mellesleg a bántalmazó vezet. Előbbi 2 hónapig bírta az edzéseket, egy életre beleégett az a mondat, amelyet edzőjétől hallott, ha valaki valamit rosszul csinált.

„Combost vagy gyomrost kérsz büntetésnek?”

– kérdezte Agócs a gyerekektől az egykori tanítványa szerint.

Megrázó részleteket árul el a gyermekbántalmazó Agócs Tibor volt barátnője

A felkavaró üggyel kapcsolatban újabb fordulat történt, ugyanis az RTL-nek nyilatkozott Agócs Tibor volt barátnője és egykori tanítványa, aki 19 éves volt, amikor a nála 21 évvel idősebb férfi kapcsolatba került vele. Arról számolt be, hogy az edző kezdetben még „csak” lelkileg bántalmazta: kimosta az agyát, elidegenítette családjától, kontrollálta az öltözködését – sorolták.

Ütötte-rúgta, mert azt hitte, megcsalja

A tényleges fizikai bántalmazásra a későbbiekben került sor, amikor ütötte-rúgta őt, mert úgy gondolta, a lány megcsalja. A csatornának nyilatkozó áldozat részletesen beszélt arról, hogyan terrorizálta őt a nála 30 kilóval nehezebb férfi, és hogyan reagált Agócs Tibor, amikor a nő ki akart lépni ebből a kapcsolatból.

„Anyád egy sz*r, apád egy paraszt, ne menjél haza, minek mész te oda, nem kapsz ott semmit! Itt én vagyok egyedül az, aki az álmaidat megvalósítja, én vagyok az, aki szeret téged. Soha nem fogsz egy ilyen férfit találni, sőt soha nem fogsz férfit találni magad mellé, mert megcsal”

– idézte fel az edző által elmondottakat.

„Keményen ököllel verte telibe a fejemet”

Mint mondta, Agócs „edzésein” mindennapos volt az er*szak. A csatorna arra vonatkozó kérdésére, hogy előfordult-e hasonló agresszió a párkapcsolatukban is, a nő azt mondta: „volt, volt”.

„Nem egy pofont adott, vagy ilyesmi, hanem

keményen, ököllel verte telibe a fejemet vagy a testemet, mintha edzésen lenne”

– mondta, hozzátéve, ő 65 kiló volt akkor, és egy 95-100 kilós férfi bántalmazta.

„Volt olyan, hogy azért nem tudtam elmenni gyakorlatra, mert akkora monokli volt a fejemen. Akkor azt kellett hazudnom, hogy beteg vagyok”

– tette hozzá, majd azt is felidézte, volt olyan, amikor

„a hajamnál fogva húzott végig a ház melletti járdán, és úgy cibált ki az utcára. Akkor sikerült tőle elszaladnom. Ott volt a közelben valami templom, vagy kereszt, én pedig odamentem, és imádkozni kezdtem, hogy Istenem, könyörgök, mikor lesz ennek vége?

Megúszom én ezt élve? De akkor sem hívtam fel a szüleimet, meg senki mást sem”.

Arról is beszélt, hogy csak nagyon nehezen tudott kiszabadulni a kapcsolatból. Azt mondta, a férfi folyamatosan zaklató, fenyegető üzeneteket küldött neki, amelyekre nem válaszolt. Amikor a férfi megtudta, hogy új kapcsolata lett, tovább zaklatta őt és párját is. Mint mondta, megpróbáltatásai akkor értek véget, amikor az edző összejött a jelenlegi feleségével.

Videó:

Kapcsolódó:

Itt a vége: Komoly következménye lett a szolnoki kalandparkban rugdosódó edző undorító tettének

Videóval: Kitálalt a bántalmazó edző megdöbbentő módszereiről egy volt tanítványa

FRISS: Minden részletről borított a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú édesanyja (+videó)

Botrányos: Hatalmas erővel felrúgott egy gyermeket egy kísérő a szolnoki kalandparkban (+videó)

Valódi Hírek