Videóval: Kitálalt a bántalmazó edző megdöbbentő módszereiről egy volt tanítványa

Mutatjuk, mi történt a szolnoki kalandpark területén.

Megdöbbentő esetet rögzített a napokban a szolnoki kalandpark egyik kamerája. Egy felügyelő az egyik rá bízott gyermek alá rúgott, utóbbi pedig fejjel a földre esett. A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a közösségi oldalán arról tájékoztatott, hogy feljelentést tettek a történtek miatt.

Kapcsolódó: Botrányos: Hatalmas erővel felrúgott egy gyermeket egy kísérő a szolnoki kalandparkban (+videó)

Mint kiderült, a jászberényi Yakuzák SE elnöke volt az, aki kegyetlenül elbánt a kisgyermekkel. A kalandparkba is egy jászberényi csoportot kísért az Y Akadémia által szervezett nyári, napközis tábor keretében.

Külön botrányos, hogy a lemondott sportegyesületi vezetőt 2020-ban – a később bukott köztársasági elnökként elhíresült – Novák Katalin még államtitkárként életműdíjjal tüntette ki.

Csütörtökön érkezett a hír, miszerint Jászberény polgármestere, Budai Lóránt rendkívüli ülést hívott össze a szolnoki kalandparkban történtek miatt. A bántalmazó, Agócs Tibor ugyanis a város szülötte, néhány éve sportdíjat is kapott. Budai Lóránt és a település ellenzéki többsége visszavenné azt, miután Agócs szégyent hozott a városra.

A bántalmazott kisfiú édesanyja a minap az RTL Híradónak nyilatkozott a történtekről. Mint mondta, ő is az internetre feltöltött videóból tudta meg, hogy kisfiát bántalmazták a kalandparkban.

Kapcsolódó: Minden részletről borított a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú édesanyja (+videó)

A szolnoki kalandpark területén történtek kapcsán szólalt meg a bántalmazó férfi egykori tanítványa

Agócs Tibor egy korábbi tanítványa a Fókuszban beszélt arról, nem ez az első eset, hogy a férfi fizikailag bántalmaz és megaláz egy gyermeket. Hagyó Márton szerint a bántalmazásról készült felvétel

„tökéletesen összefoglalja a 35 évet. Abszolút erről szólt. Nagyon sokan megtalálták a számításaikat ebben az egyesületben, akik például családon belüli erőszakot vagy bármilyen bántalmazást itt tudtak kiélni a gyengébbeken”.

A férfi alig 10 évesen került be a jászberényi karateegyesületbe, amelyet mellesleg a bántalmazó vezet. Előbbi 2 hónapig bírta az edzéseket, egy életre beleégett az a mondat, amelyet edzőjétől hallott, ha valaki valamit rosszul csinált.

„Combost vagy gyomrost kérsz büntetésnek?”

– így hangzott a mondat Agócs egykori tanítványa szerint.

„Akkor akár egy 10-15-20 éves gyereket felállított, a csoport addig megállt, végig kellett nézni, hogy valaki vár egy combost, egy gyomrost. Hogyha gyomrost kértél, akkor nyilván a combodra, olyan helyre ütött, ahol nem számítottál rá.

Felállított, kaptál egy gyomrost, összeestél”

– emlékezett vissza a történtekre. Megjegyezte, abban a közösségben szinte mindennapos volt a felesleges erőszak.

„A tagoknak egy része fizikálisan erősebb volt, viszont mentálisan sokkal nagyobb problémával küzdött, és ezt itt tudta levezetni”

– mondta Hagyó Márton.

Kapcsolódó:

Ezrek osztják Perintfalvi Rita megrázó írását a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazásról

Valódi Hírek