Betelt a pohár a szolnoki kalandparkban történtek után: Azonnal visszavonhatják az agresszív vadember kitüntetéseit

Budai Lóránt rendkívüli ülést hívott össze a szolnoki kalandpark területén történt gyermekbántalmazás miatt.

Jászberény polgármestere, Budai Lóránt rendkívüli ülést hívott össze a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás miatt. A bántalmazó, Agócs Tibor ugyanis a város szülötte, néhány éve sportdíjat is kapott. Budai Lóránt és a település ellenzéki többsége azonban visszavenné a díjat, miután Agócs szégyent hozott a városra.

Felrúgott egy gyermeket a kísérő a szolnoki kalandpark területén

Beszámoltunk arról, hogy megdöbbentő esetet rögzített a szolnoki kalandpark egyik kamerája. Egy felügyelő az egyik rá bízott gyermek alá rúgott, utóbbi pedig fejjel a földre esett. A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a közösségi oldalán a minap arról tájékoztatott, hogy feljelentést tettek a történtek miatt.

Majd kiderült, a jászberényi Yakuzák SE elnöke volt az, aki kegyetlenül elbánt a kisgyermekkel. A kalandparkba is egy jászberényi csoportot kísért, az Y Akadémia által szervezett nyári, napközis tábor keretében, amelyre 35 ezer forintért lehetett jelentkezni.

Külön botrányos, hogy a lemondott sportegyesületi vezetőt 2020-ban, még államtitkárként a később bukott köztársasági elnökként elhíresült

Novák Katalin életműdíjjal tüntette ki.

A polgármester nem nézi tétlenül a történteket

Budai Lóránt Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Tegnap este édesapaként és polgármesterként is felháborodásomnak adtam hangot a szolnoki kalandparkban történtek miatt. Mára újabb részlet derült ki, ennek tükrében polgármesterként az alábbiakról tájékoztatok mindenkit:

Agócs Tibor, a Yakuzák SE vezetője, a nyilvánosságra került felvételek miatt beismerte, hogy a szégyenteljes cselekedetet ő követte el egy 8 éves gyermekkel szemben.

Ezzel nem csak az egyesületére, hanem városunkra is szégyent hozott.

Agócs Tibort 2015-ben Jászberény városa Gerevich Aladár sport díjjal jutalmazta. Ezennel kezdeményezem a díj és a vele járó pénzösszeg azonnali visszavonását, melynek érdekében péntekre rendkívüli testületi ülést hívok össze.”

(Budai Lóránt / Facebook)

Valódi Hírek