Vége a találgatásoknak: Kiderült, marad-e Rossi a válogatott élén

Eldőlt.

Napokig mentek a találgatások, vajon marad-e Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a magyar csapat nem túl eminens EB-szereplése után. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) most közölte:

Marad.

Sok szurkoló találgatott Rossi sorsáról az Európa-bajnokságot követően, hiszen a magyar válogatott finoman szólva sem remekelt a megrendezett meccseken. Egyszer fent, egyszer lent, egy ország szurkolt egyöntetűen nekik, ám az idei év sem hozott átütő sikert. Ez nem hatott Rossi karrierjére, Csányi Sándor, az MLSZ elnöke így fogalmazott:

„A magyar válogatott előtt álló következő feladat a Nemzetek Ligája idén őszi küzdelmeinek, majd pedig a vb-selejtező sorozat sikeres megvívása, melyeket az MLSZ és az elnökség maximális támogatása mellett Marco Rossi szövetségi kapitány irányít majd.”

Rossi megköszönte a támogatást, és nyomatékosította, hogy az Európa-bajnokság tanulságait átgondolják, ezt követően pár hét múlva megkezdik a felkészülést az őszi Nemzetek Ligája mérkőzésekre történő összetartás előkészítésével.

Valódi Hírek