Most telt be a pohár, Pottyondy Edina kiborult a rajongóit csonthülyére vevő Magyar Péterre

Végig hazudott a kampányban a híveknek.

Beszámoltunk róla, hogy az első adandó alkalommal átverte a saját szájtáti rajongóit Magyar Péter. A celeb-influenszerkedésből politikai szektát építő férfi a választási kampányban végig azt ígérte, hogy nem fogja felvenni az európai parlamenti mandátumot, és helyette a hazai pártépítő munkára koncentrál, most mégis inkább

a havi 7 millió forintos fizetéssel és egyéb juttatásokkal

járó brüsszeli pozíciót választotta, és tetézve a pofátlanságot, mindezt még egy előre megbuherált kamu szavazással a hívei nyakába is varrja.

Az átverés miatt a politikus Facebook-oldalán tömegével adtak hangot csalódottságuknak a Magyar-hívők, az ő kommentjeiket >>EBBEN A CIKKÜNKBEN<< szemléztük.

Ceglédi Zoltán politikai elemző hétfőn este a közösségi oldalán a rá jellemző fanyar humorral kommentálta az esetet, őt >>ITT IDÉZTÜK<<.

Kedden az egyik legnépszerűbb közéleti youtuber, Pottyondy Edina is megszólalt, aki nem finomkodott: szó szerint

fekete öves hazugságnak

minősítette Magyar húzását.

Pottyondy azt is felemlegeti, hogy Magyar a „szavazást” felvezető posztjában kizárólag pro-érveket sorolt fel a követői számára amellett, hogy miért vegye fel a 7 millió forintos pozíciót.

Pottyondy idézi a Nyugati Fény hétfői cikkét, amelyben lapunk elsőként hasonlította a fideszes „nemzeti konzultációhoz” a Magyar-féle parasztvakítást.

A humorista ezután pengeélre tűzi Magyar állandó celeb-pojácáskodását, hogy a szakítását is úgy hozta nyilvánosságra, mint egy rossz Instagram-influenszer, valamint szóba kerül az is, hogy a női rajongóknak játszva Magyar szándékosan olyan nadrágokban szerepel a nyilvánosság előtt, amelyeken át kirajzolódik a hímv€sszőjének sziluettje.

Pottyondy Edina videóját itt tudod megnézni, 7:36-nál kezdődik a Magyarral foglalkozó blokk:


.

Kapcsolódó cikkeink:

Elárasztották Magyar Péter oldalát a csalódott rajongók, miután a bálványuk átverte őket a brüsszeli kiutazással

.

Az ismert elemző zseniális posztban figurázta ki a rajongóit hülyére vevő Magyar Pétert

.

Bartus László: Magyar Péter a hamis szavazással bolondot csinált a híveiből

.

Valódi Hírek