Az ismert elemző zseniális posztban figurázta ki a rajongóit hülyére vevő Magyar Pétert

Ceglédi Zoltán nem kímélte a fél országot bepalizó manipulátort.

Beszámoltunk róla, hogy bár a kampány teljes ideje alatt azzal hülyítette a rajongóit a Magyar Péter nevű celeb-influenszer, hogy nem fogja felvenni az európai parlamenti mandátumot, és helyette a hazai pártépítő munkára koncentrál, most mégis megjátssza, hogy a „népakaratnak” engedelmeskedve kimegy Brüsszelbe.

Magyar ezzel az ötéves uniós ciklus alatt 300-350 millió forintot kasszírozhat.

Az átverés miatt a nap folyamán tömegével adtak hangot csalódottságuknak a Magyar-hívők, az ő kommentjeiket >>EBBEN A CIKKÜNKBEN<< szemléztük.

Ceglédi Zoltán politikai elemző hétfőn este a közösségi oldalán a rá jellemző fanyar humorral kommentálta az esetet, idézzük őt:

A szavazás lezárultával azért annyit jegyezzünk meg, hogy a Tisza Párt szavazói a saját alelnökükkel a legkegyetlenebbek. Tényleg gondoljatok már bele, hogy ezzel a döntéssel hogy felborítottátok egy ember, egy család és egy párt életét, terveit, működését!

Magyar Péter egész idáig NEM IS GONDOLT arra, hogy ő fölvegye az EP-mandátumát. Ő arra készült, hogy itthon, Magyarországon éli az életét, szervezi a pártját, és napról-napra itt lesz a velejéig rothadt rezsim kérlelhetetlen ellenfele. Ehhez képest most csomagolhat, mehet Brüsszelbe, öt teljes évre áthúztátok a terveit! Föl se merült bennetek, hogy ezzel a számára teljesen váratlan kihívással miként fog megküzdeni? Hogy a tervezett piaci munkahelyén mit fognak szólni?

Tényleg méltatlan, ahogy zsinóron rángatjátok ezt a mit sem sejtő, szerencsétlen embert, és ilyen meglepetésszerűen ráerőszakoltátok az akaratotokat. Egyáltalán hogy jutott eszetekbe ilyet kérni tőle?!

Ceglédi kommentben még hozzáfűzte:

De tényleg, kinek az abszurd ötlete volt ez?!

.

Kapcsolódó cikkünk:

Elárasztották Magyar Péter oldalát a csalódott rajongók, miután a bálványuk átverte őket a brüsszeli kiutazással

,

Bartus László: Magyar Péter a hamis szavazással bolondot csinált a híveiből

.

Valódi Hírek