Borzalmas tragédia: Áramütésben meghalt egy fideszes képviselő

Halálos szerencsétlenség Ráckevén.

Ketten meghaltak, hárman megsérültek egy ráckevei gyümölcsösben pénteken, amikor meggyszedés közben egy munkagép hozzáért egy magasfeszültségű vezetékhez. Az egyik halálos áldozat Bécsi Balázs, Ráckeve fideszes önkormányzati képviselője.

Egy meghibásodott munkagép miatt több munkást ért áramütés egy ráckevei gyümölcsösben. Egy 44 és egy 47 éves férfi a helyszínen meghalt, két nőt súlyos égési sérüléssel vittek kórházba, egy könnyebben sérült férfit a helyszínen elláttak.

A baleset péntek délután 13 óra körül történt. A gyümölcsösben munkások takarították be a meggyet, ehhez pedig egy úgynevezett rázógépet használtak. Az RTL Híradó információ szerint a meggyszedő gép elromlott, ezért hoztak helyette egy másikat, ami azonban más technológiával működött.

Úgy tudjuk, a rázógép meggyszedés közben, egyelőre tisztázatlan okokból hozzáért egy magasfeszültségű vezetékhez, aminek következtében a gazda, aki a gép hátulján állt és rázta le a meggyet, azonnal meghalt. A vezetőnek szóltak, hogy álljon meg, majd a segítségére sietett, ám ő is halálos áramütést szenvedett, amikor kinyitotta a traktor ajtaját.

A gazda, aki a meggyszedőgépen állt, Bécsi Balázs önkormányzati képviselő volt.

Bécsi Balázs 2020-ban, az akkor elhalálozott Bobek Gábor képviselő helyére kiírt időközi választáson került be a testületbe. Bécsi Balázst a város saját halottjának tekinti.

„Mély megrendüléssel értesültünk arról, hogy Bécsi Balázs, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője a mai napon tragikus körülmények között elhunyt.
Őszinte részvétünket kifejezve osztozunk a család fájdalmában!”

– írja a Fidesz ráckevei oldala.


.

Valódi Hírek