Ketyeg az óra: Meglepő vendég tart a határrendészettel összebalhézó Semjén Zsolthoz

Semjén Zsolt „tiszta vizet” öntene.

Elképzelhetetlen, hogy a KDNP egy frakcióban üljön Magyar Péterékkel – közölte Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón arra a kérdésre válaszolva, hogy mit szól Manfred Weber (Európai Néppárt) Tisza Pártnak tett ajánlatáról. A kancelláriaminiszter szerint két lehetőség áll fenn: vagy nem veszik fel Magyarékat a frakcióba, vagy csomagol a KDNP.

Kapcsolódó: Felpaprikázta magát Gulyás Gergely a kormányinfón – alig bírt magával a mikrofon előtt

Semjén Zsolt irodájába különleges vendég érkezik

Péntek reggel találkozik Semjén Zsolt Manfred Weberrel. A miniszterelnök-helyettes közölte, „tiszta vizet” öntenek a pohárba. Mellesleg Magyarral is tárgyalni fog az Európai Néppárt elnök-frakcióvezetője – írta az atv.hu.

A KDNP elnöke összebalhézott a határrendészettel

„Magyarországon minden menekült biztonságban van” – jelentette ki Semjén, miután kiderült, a magyar hatóság menekültügyi eljárást indított az ukrán határon áthatoló teherautó utasainak ügyében. Az üggyel kapcsolatban az ukrán határőrszolgálat szóvivője is megszólalt.

A történtekről >>ITT<< írtunk részletesen.

Az Európai Néppártról

Manfred Weber, a jobbközép Európai Néppárt elnöke értésre adta: soha nem lesz együttműködés egy jövőbeni Európai Bizottságban a Fidesszel.

„Nincs együttműködés egy olyan párttal, amely Putyin zsoldjában áll, sem Orbán Viktorral vagy a lengyel Jog és Igazságossággal (PiS), amelyek megkérdőjelezik a jogállamiságot”

– közölte a német Keresztényszociális Unió politikusa.

Kapcsolódó:

Itt a vége: Kemény üzenetet kapott a „Békemeneten” rikácsoló Orbán Viktor

Valódi Hírek