Fordulat: Hajdú Péter végre elárulta, miért nem merte kérdezni Varga Juditot a ped0filbotrányban (+videó)

Orbán pártjának eredményváróján kapták el a műsorvezetőt. Hajdú Péter furcsa válaszokat adott a kegyelmi üggyel kapcsolatban.

Hajdú Péter a Fidesz eredményvárójára sietve fejtette ki véleményét a 444-nek a kegyelmi üggyel kapcsolatban, illetve beszélt Varga Judit szerepéről is a ped0filbotrányban, amely végül Novák Katalin és a Kónya Endre kegyelmét ellenjegyző volt igazságügy-miniszter lemondásához vezetett.

Hajdú Péter interjújáról

Mint ismert, a műsorvezető interjút készített Varga Judittal a kegyelmi ügy kirobbanása után. Hajdú Péter elmondta, nem érezte úgy, hogy műsorát a Fidesz eszközként használta volna a kampány során.

Hajdú az interjú során egyszer sem kérdezett rá Varga Juditnál arra, hogy Rogán Antal tényleg belenyúlt-e az ügyészségi iratokba.
A műsorvezető szerint neki nincs ebben semmilyen felelőssége, mint mondta, Varga úgysem mondott volna neki semmi terhelőt.

A műsorvezető úgy érzi, az ő terepe a „szórakoztatás”, nem pedig a „jogászkodás”

A médiaszemélyiség úgy látja: szerinte egy ilyen kérdés feltevése nem vezetett volna eredményre, mert a politikusok általában nem szoktak terhelő információkat megosztani egy televíziós interjúban.

Hajdú Péter hangoztatta, hogy műsora célja nem a politikai kampányok támogatása, hanem a bulvár műfaján belül a közönség „szórakoztatása”. Persze kérdés, hogy a vélelmezett családon belüli erőszak ügye mennyire fér bele a „szórakoztatásba”. Szerintünk semennyire.

Hajdú Péter úgy érzi: „őszinte és korrekt” interjúkat készített, függetlenül attól, hogy milyen politikai hovatartozású vendégeket hívott meg.

„A Frizbi nem az a fórum, ahol el kellett volna kezdenem jogászkodni. Milyen válasz érkezett volna Varga Judittól?”

– kérdezte értetlenül a műsorvezető, aki megosztotta: ő úgy érzi, ez „álkérdés lett volna”.

„Szóval, ez az egész egy akkora f*szság”

– fogalmazott a műsorvezető.

A Hajdú Péterrel készült interjút >>ITT<< nézheted meg.

Valódi Hírek