Lebukott Rogán Antal: A Békemenet estéjén egy londoni luxusszállodában romantikázott a feleségével (+fotó)

Elképesztő fényűzésben pihenték ki magukat Rogán Antalék az adófizetők pénzén.

Rogán Antal és felesége a hétvégén igazán exkluzív módon ünnepeltek, ugyanis London egyik legdrágább szállodájában foglaltak szobát, hogy részt vehessenek a szombati Bajnokok Ligája döntőjén. A 444.hu fotósa le is kapta a minisztert a luxusszálloda előtt, miután egyből megindultak a találgatások: mit keres a „Békemenet” idején Londonban Orbán Viktor kulcsembere?

Nem aprózták el Rogánék

A lap információi szerint Rogánék nem kisebb szobát, mint az egyik elnöki lakosztályt választották. Ezek az impozáns lakosztályok pedig igazi luxust kínálnak, de ennek meg is kérik az árát:

egy éjszaka 8000 fontba, azaz cirka 3,5 millió forintba kerül.

Így keveredett Londonba

Mint ismert, Rogán Antalék megadják a módját, ezért az exkluzív utazás időzítése sem volt véletlen: Rogán a 444 riporterének elmondta, részt vett a Békemeneten, majd onnan utazott Angliába. Orbán beszéde délután négy órakor ért véget, így a miniszternek nem sok ideje maradt, hogy elcsípje az este kilenckor kezdődő BL-döntőt Londonban. A rogáni rohamtempó pedig arra enged következtetni, hogy az eseményen való részvétel rendkívül fontos volt számára.

Úgy tudni, Rogán és felesége igyekeztek a lehető legtöbbet kihozni a hétvégéből, a luxusszállodában eltöltött idő és a BL-döntőn való részvétel pedig mindenképpen emlékezetessé tette számukra az utazást.

A Rogán Antalról készült lesifotót >>ITT<< tudod megnézni.

Kapcsolódó:

Videóval: Sokkoló háborús riogatást adott elő Orbán a Margit-szigeten

Valódi Hírek