Váratlan fordulat: Bravúros módszerrel cselezték ki a pofátlanul parkolgató Kern Andrást (+fotók)

Vége Kern András parkolási játékainak.

Mint arról a teljes hazai média beszámolt, Kern András az elmúlt időszakban számos alkalommal parkolt szabálytalanul a II. kerületben. A Margit körút budai hídfőjénél állt fel a járdára egy pékség mellett. Ezt nem csak a lakók, hanem a kerület polgármestere, Őrsi Gergely is megelégelte, ezért virágládát helyeztek el a járdára.

Kern András parkolása többször kiverte a biztosítékot

A polgármester, Őrsi Gergely Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Frankel LEgO parkolásgátló virágláda a Frankel Leó úton

Ahol lehet, igyekeztünk a parkolásgátló oszlopokat virágos ládákra cserélni. Hiszen sokkal szebbé teszik a városképet, és a parkolásgátló funkciót ugyanúgy ellátják.

Most a Frankel Leó útra érkezett egy különleges darab, köszönhetően Kókai Dávidnak és a WE LOVE WHAT YOU BUILD WLWYB csapatának, akik felajánlottak LEGO virágládát.

Sőt, egyedi gyártású LEGO állatkák költöztek nekik köszönhetően több Frankel Leó úti helyiség kirakatába, mint például a nem olyan régen a kerületet is meglátogató LEGO oroszlán, csak sokkal kisebb méretben.

Érdemes végig sétálni a Frankel Legó úton, és képeket készíteni a virágos ládáról, illetve a kirakatban lévő LEGO állatkákról, és ha Instagramra posztolják ezeket a képeket, #frankellego jelöléssel, a legnépszerűbb poszt tulajdonosának ajándékozunk egy LEGO kisállat-készletet.

Köszönjük a WE LOVE WHAT YOU BUILD csapatának a virágos ládát!

Vigyázzunk rá!”

(Őrsi Gergely / Facebook)

Valódi Hírek