Ezeknek bármit lehet?! Elképesztő mit enged meg magának Orbán embere (+fotók)

Ha egy közember élne így, már rég rászállt volna a rendőrség.

Menczer Tamás külügyi államtitkár leginkább a kirohanásairól ismert. Ha éppen úgy van, a svédekbe száll bele páros lábbal, ha éppen az a feladat, a szlovák választási kampányban vesz részt, de az amerikai nagykövetbe is előszeretettel köt bele.

Kapcsolódó: Menczer Tamás úgy tudja, modernkori keresztényüldözés zajlik Magyarországon

Legújabban az is kiderült, hogy Menczer

rendszeresen szabálytalanul, a járdán parkol a minisztérium bejárata előtt.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő osztotta meg a fotókat erről. Mint írta, egy közelben lakó „honfitársunktól” kapta a képeket.

A független képviselő bejegyzését teljes egészében közöljük:

„Teljesen szabálytalanul, rendszeresen a járdán parkol a Külügyminisztérium elé Menczer Tamás államtitkár egy közelben lakó honfitársunk szerint. Ez nem csak az államtitkár prosztóságát mutatja, hanem azt is, mennyire fél a választóitól vagy akár újságíróktól érkező kérdésektől. Hiszen az államtitkári lábaknak gondolom, mindegy lenne, ha pár méterrel többet kellene lépkedniük. Azért áll mégis az ajtóhoz ennyire közel, hogy mielőbb, a választókat elkerülve benn teremhessen a biztonságos épületben.

Persze Menczerrel a legkisebb baj, hogy Kern Andrástól tanul parkolni. Amit a külügy egyik vezetőjeként az ororszok talpát nyalva tesz, az nem egy KRESZ szabálysértés, hanem hazaárulás.”

Az eredeti bejegyzést a képekkel itt lehet megtekinteni:

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek