Dagad a buksza: Egy talicskányi pénznek örülhet a pácban lévő Schadl György helyettese

Schadl György helyettesének van mit a tejbe aprítania.

Schadl György helyettese, Andresin Konstantin 2023-ban 277 millió forintnyi árbevételt tudhatott a magáénak. Az összegből több mint 100 millió forintnyi adózott eredménye származott.

Andresin Konstantin a saját végrehajtói irodája vezetése mellett a korrupciós botrányba keveredett Schadl Györgyöt helyettesíti. A már említett eredményeket a saját irodája működtetésének köszönheti, a cég beszámolója szerint az összegből 100 millió forint vehető fel osztalékként a következő években – részletezte az rtl.hu pénteken.

Mint kifejtették, a szóban forgó irodában 13 személy dolgozik, az átlagbér fejenként 494 ezer forintra rúgott 2023-ban.

Mi a helyzet a Schadl György és Völner Pál körül kipattant botránnyal?

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar exelnöke Völner Pál egykori államtitkárral nyakig ül egy korrupciós ügyben. A botrány központi eleme a végrehajtók pénzért való kinevezése. A bíróság már rengeteg tanút meghallgatott, hétről hétre újabb megdöbbentő részletek derülnek ki az ügyről.

Április végén például azt a monori végrehajtót hallgatta meg a bíróság, aki rengeteg információt gyűjtött össze az irodai pletykáknak hála. Az illető például a szomjasnak már nem mondható munkatársaitól szerzett tudomást bennfentes részletekről a végrehajtók rendezvényei során.

A pletykás tanúról >>ITT<< olvashatsz részletesen.

Völner Pál lángosozni ment

A korrupcióval vádolt egykori fideszes államtitkár egy Audi terepjáróval gurult el a lángosozóba pár napja. A politikus mellesleg nemrég éppen arra panaszkodott, hogy a családtagjai járműveit – köztük a fia Porschéjét is (!) – lefoglalták a hatóságok, pedig nekik semmi közük a büntetőügyéhez.

Kapcsolódó:

Fordulat a Völner–Schadl-ügyben: Súlyos dolgokról árulkodott a végrehajtói kar volt elnöke egy lehallgatott telefonbeszélgetésen

Most jön a java: Nagyon súlyos fejlemények futottak be a Schadl–Völner-botrányról

Valódi Hírek