Megáll az ész: Audi terepjáróval gurult el a lángosozóba a vagyonzárral sújtott Völner Pál

A korrupcióval vádolt Völner Pál terepjáróval ment lángosozni.

A korrupcióval vádolt volt fideszes államtitkár Völner Pál egy Audi terepjáróval ment lángosozni. Mindezt azok után, hogy a politikus arra panaszkodott, a családtagjainak az autóit – köztük a fia Porschéjét is (!) – lefoglalták a hatóságok, pedig nekik semmi közük nincs a büntetőügyéhez – írta meg a 24.hu.

Völner Pál panaszkodik, de csinos kis terepjáróval közlekedik

A korrupcióval vádolt Völner többször panaszkodott az őt és a családját sújtó kiterjedt hatósági vagyonzár miatt. A tények azonban azt mutatják, van még mit a tejbe aprítaniuk. A bíróság elé állított volt államtitkár április végén egy

Audi Q5-ös terepjáróval vitte lángosozni a családját Dunaalmáson.

A portál egyik olvasója fényképen örökítette meg, amint a 83 millió forint kenőpénz átvételével megvádolt volt kormánypárti politikus egy prémium városi terepjárót vezetve megérkezett a büféhez.

Komoly összegeket foglaltak le

Megírtuk, hogy Völner Pál korrupcióval vádolt volt fideszes államtitkár családja sem úszta meg a vagyonzárat, luxustárgyakat és milliókat foglaltak le tőlük. Ennek ellenére egy csodajárgányban feszített Völner Pál. A vagyontárgyakat nemrég lehetett megismerni a vádiratból, és bár Völner vagyonnyilatkozatai alapján elég szerényen élt, családtagjaira ez már nem feltétlenül volt igaz.

Az ügyészség lefoglalta a volt államtitkár feleségének bankszámláján lévő 8,5 millió forintot, egy Lexust és egy VI. kerületi lakást.

Fiától 2 autót is elkoboztak,

egy 320 lóerős, tűzpiros Porsche Cayman S sportautót és egy Mini Coopert, emellett pedig ingatlanjaitól és cégétől is meg kellett válnia.

Völner 2 lánya sem úszta meg, egyiküktől 34 millió forint készpénzt vettek el,

másikuktól pedig üzletrészét egy gazdasági cégben.

Kapcsolódó: Elképesztő: Sok millió forintot és luxusautókat foglalt le a bíróság a korrupcióval vádolt fideszes családjától

A legnagyobb fideszes korrupciós ügy, a Schadl–Völner-botrány fejleményeiről folyamatosan beszámolunk a Nyugati Fényen.

Most jön a java: Nagyon súlyos fejlemények futottak be a Schadl–Völner-botrányról

Valódi Hírek