Dobrev Klára: Ez minden volt, csak nem valódi vita (+videó)

Dobrev Klárát vastaps fogadta az MTVA EP-listavezetői vitája után.

Mint megírtuk, csütörtökön 20 órától tartották az MTVA élő EP-listavezetői vitáját a Várkert Bazárban. Az esemény előtt több incidens is történt, amelyekről részletesen beszámoltunk: Magyar Péter rajongói letépték a Momentum transzparensét, Magyar Péter pedig rendőrökkel akarta elvitetni a DK szimpatizánsait a Várkert Bazár elől, akik jogszerűen tartózkodtak a helyszínen.

A vitán a 11, jogerősen listát állító párt listavezetője vehetett részt, és egy rövid bemutatkozáson és zárszón kívül háromszor 2 percre kapták meg a szót.

A „vitán” részt vett Deutsch Tamás (Fidesz-KDNP), Donáth Anna (Momentum), Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Néppárt), Magyar Péter (Tisza Párt), Dobrev Klára (DK–MSZP–Párbeszéd).

Rajtuk kívül részt vett még a csütörtöki MTVA-vitán Huszár Viktor, a Gattyán-féle kamupárt politikusa, Ungár Péter, az LMP listavezetője, Pekárné Farkas Emese a Vona-féle Második Reformkortól, Róna Péter, a papíron még létező Jobbik listavezetője, Tóth Imre „Bruti” a Kétfarkú Kutyapárttól, és Toroczkai László, a Fidesz segédcsapataként működő Mi Hazánk elnöke.

„Ez minden volt, csak nem valódi vita.

De én fegyelmezetten végigcsináltam, szombaton pedig mindenkit várok egy igazi, demokratikus vitán az ATV-ben

írta Facebook-oldalán Dobrev Klára.

Az árnyékkormány vezetője a vitát követően kiemelte: annyit lehetett megtudni, hogy a megjelentek monológokat mondtak el. Dobrev elmondta, a lehetőségekhez mérten igyekezett megmutatni az Orbán-kormány bűneit. Úgy értékelte, legalább ezek elhangozhattak a „köz”tévén.

Mint mondta, kíváncsi lesz rá, ki az aki az ATV által megrendezett vitán is ott lesz. Elmondta, miután ő órákon keresztül volt kénytelen Deutsch Tamás sületlenségeit hallgatni, elvárja, hogy az ATV vitáján ő is és Magyar Péter is megjelenjenek.

A friss információk szerint

sem Deutsch Tamás, sem Magyar Péter nem fognak elmenni az ATV vitájára.

Dobrev Klárát valóságos vastaps és ováció fogadta a Várkert Bazárnál a csütörtöki „köz”tévés „vita” után.

Videó:

(Dobrev Klára/Facebook)

Valódi Hírek