Dobrev Klára felszólította Magyar Pétert, fogadja el az RTL, az ATV és a Partizán meghívását az élő vitára

A Fideszből szalajtott „Messiás” ugyanúgy menekül a vita elől, mint a példaképe, Orbán Viktor.

Továbbra is csak a rajongói előtt hajlandó szónokolni Magyar Péter, miközben az RTL, az ATV és a Partizán is élő vitát szervez az európai listavezetők között.

Dobrev Klára az összes csatorna meghívását elfogadta, miközben a „bátor” férfiak: Deutsch Tamás és Magyar Péter sunnyognak, és egyelőre egyik csatorna meghívását sem fogadták el.

Dobrev ezért csütörtökön a közösségi oldalán szólította fel őket, hogy öntsenek tiszta viszet a pohárba. A hárompárti baloldali koalíció listavezetőjének posztját változtatás nélkül idézzük:

Vegyük komolyabban a választási vitát, ami az egyik legfontosabb demokratikus hagyományunk!

Aki az elmúlt években nem egy barlangban élt, az pontosan tudja, hogy az állami tévében csak akkor lesz vita, ha azt Orbán engedélyezi. Aki kizárólag oda menne el, az Orbántól teszi függővé a vitát.

Magyar Péter azt írja a posztjában, hogy szerinte CSAK a köztelevízióban lehet vitázni, szerintem meg ott IS. Ahogy lehet vitázni a köztévénél sokkal nézettebb RTL-en és a milliós elérésekkel rendelkező Partizánon is.

Számomra az RTL, az ATV, vagy a Partizán nézői ugyanolyan fontosak, mint a “közmédia” nézői. Tiszteljük meg a nyilvánosságnak azon részét is, akiket nem Rogán Antal irányít!

Várom Deutsch Tamást és Magyar Pétert az RTL, a Partizán, a Blikk és az ATV vitáján is, és természetesen ott leszek, ha a “közmédia” mégis szervez vitát!


.

Valódi Hírek