Az iskolában fakadt sírva a tinédzser lány, így derült ki az újabb súlyos ped0filbotrány

Dunaújvárosban történt a szörnyűség: a ped0filbotrány kapcsán érintett férfira fegyházbüntetés vár.

Ped0filbotrány Dunaújvárosban: 10 év fegyházra, valamint 10 év közügyektől való eltiltásra ítélte a Székesfehérvári Törvényszék azt a férfit, aki éveken át m0łesztálta felesége unokáját.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség közleménye szerint egy 10 éves kislány sokat tartózkodott a nagymamájánál. Az asszony Dunaújvárosban él a férjével. Utóbbi sok időt töltött a gyermekkel, és 2018 óta rendszeresen sz*xuáłis cselekményt végzett vele. Mindezért különböző jutalmakat ígért és adott a kislánynak, aki az idő múltával egyre inkább zavarba jött a vádlott viselkedésétől.

A traumatikus hatások miatt végül 2021 februárjában az iskolapszichológusnak sírva számolt be a szörnyűségekről. A gyermek édesanyja azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

A férfit a fegyházbüntetés és a közügyektől való eltiltás mellett 1,7 millió forintnyi bűnügyi költség megfizetésére kötelezték, valamint többé nem végezhet olyan tevékenységet, amely során kiskorúakkal is kapcsolatba kerülhet.

Az ügyész súlyosításért, a vádlott ügyvédje elsődlegesen felmentésért, másodlagosan pedig enyhítésért fellebbezett. A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a vádlott az erkölcsi és a jogi szabályokat is megszegte az éveken keresztül át tartó bűncselekményekkel. Azok az érintett gyermek érzelmi fejlődését gátolták, így indokolt a súlyosabb büntetés.

Az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek