Nincs bujkálás! A DK vitára hívja Magyar Péter és a Fidesz listájának első öt helyezettjét

Most tiszta vizet kell önteni a pohárba. „Ne féljetek!”.

Miután a pénteki Partizán-vitán szégyenszemre üresen maradt a Deutsch Tamás és a Magyar Péter feliratú pulpitus, a Demokratikus Koalíció szombaton új kezdeményezéssel élt, melyet Molnár Csaba ismertetett a közösségi oldalán.

Idézzük a hárompárti baloldali koalíció kampányfőnökét, a DK európai képviselőjét:

Vitára hívjuk a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét.

A demokratikus vita jó, az embereknek joga van tudni az EP-választás előtt, hogy a pártok, politikusok milyen Európa-képet képviselnek.

A felmérések szerint csak a Fidesznek, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listájának és a Tisza Pártnak van esélye arra, hogy több képviselőt küldjön az Európai Parlamentbe. Vagyis érdemes megnézni, hogy ezek a politikusok mit képviselnek. Mert nemcsak a listavezetők lesznek ezeknél a pártoknál EP-képviselők, sőt a Tisza párt esetén a listavezető maga mondta, hogy ő nem lesz az.

Ezért mi, a DK-MSZP-Párbeszéd közös lista második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjei vitára hívjuk a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét.

Várjuk tehát a Fidesz és a Tisza jelöltjeit.

Dr. Molnár Csaba várja Gál Kingát és Dávid Dórát.

Dr. Vadai Ágnes várja Gyürk Andrást és Tarr Zoltánt.

Rónai Sándor várja Győrffy Balázst és dr. Kulja Andrást.

Tüttő Katalin várja Hölvényi Györgyöt és Lakos Esztert.

Nincsenek feltételeink. Lehet bármikor, bárhogy. Lehet pártonként egy fővel, külön, de lehet akár többen is. Nekünk minden megfelelő. Ha a többiek azt akarják, hogy ne álljunk meg az ötödik helyezettnél, nekünk úgy is jó.

Hajrá!


.

Kapcsolódó cikkünk:

Dobrev Klára nyerte a Partizán-vitát, Magyar Péter elmenekült, a Kutyapárt alig szólalt meg

.

Valódi Hírek