Súlyos iskolai bántalmazás Kemecsén: Majdnem halálra v€rt négy 10 év körüli kislány egy fiút (+videó)

Kemecse lakóit megdöbbentette a bántalmazás.

Súlyos bántalmazás történt Kemecse iskolájában

Nagy fájdalmakkal küzd az a 10 éves kisfiú, akit diáktársai megrugdostak.

Adriánon a minap életmentő műtétet hajtottak végre, az orvosok kivették a lépét

– derült ki az RTL Híradóból. A kisfiú családja a nyíregyházi kórháznál nyilatkozott a stábnak. Mint mondták, a gyermeket bántalmazták, de hogy miért, az rejtély.

Adrián már magához tért az altatásból, de keveset kérdezik, nem akarják felzaklatni őt. Édesapja szerint az érzés, amely a családban kavarog, leírhatatlan. A szülőket szerda délután értesítették a kemecsei általános iskolából, hogy fiuk alig bír talpon maradni, már a mentősök vizsgálják. A gyermek a bal oldalát fájlalta, az ultrahangos vizsgálat pedig kimutatta, hogy megrepedt a lépe.

Így történt a bántalmazás

A kisfiú arra emlékszik, hogy hátulról ketten lerántották a földre, majd még két iskolatársa nagy erőkkel elkezdte rugdosni az iskolaudvaron. Két fiú segített neki felállni, így vitték az intézmény egyik pedagógusához. A Magyarországi Református Egyház fenntartásában működő iskola elismerte a történteket,

belső vizsgálatot indítottak.

Ezt Lipőkné Papcsák Anita, az intézmény igazgatója osztotta meg a híradóval. Az iskola közölte,

a bántalmazók 10 és 12 év közötti lányok (sic!) voltak.

Az igazgató értesítette a bántalmazó gyermekek szüleit, a minap személyesen is leült velük beszélni a várható következményekről, az eset súlyosságáról.

A helyiek a mentő és a rendőrök láttán következtettek arra, hogy baj történt az iskolában. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoznak.

(rtl.hu nyomán)

Valódi Hírek