Az RTL bejelentette: Eldőlt, ki lesz a Reggeli új műsorvezetője

Május 6-tól láthatják a nézők.

Sokan találgatták már, ki lesz az RTL új műsorvezetője. A csatorna Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében pedig erre a kérdésre is választ adtak.

Szondi Vanda, az RTL Híradó és a XXI. század című műsorok állandó riportere és Ember Márk színész csatlakozik a műsorvezetői gárdához – írta a csatorna közlése nyomán a média1.hu. A nézők május 6-tól láthatják majd őket a képernyőn.

Mint írták, Ember Márk gyerekkorában az édesanyja által vezetett színjátszó csoport tagja volt. Több hangszeren játszik, több zenekar tagjaként is lépett már fel. A Színház-és Filmművészeti Egyetem színész szakán diplomázott, gyakorlatát a Vígszínházban töltötte, majd a társulat tagja lett. Dolgozott a Thália Színházban is, jelenleg szabadúszó. Legutóbb az RTL+ Valami Amerika című sorozatában láthatták a nézők.

„Nagyszerű kihívás, egy élő műsorról van szó, ami

abszolút új helyzet számomra és felelősséggel is jár.

Kifejezetten jól éreztem magam a vendég-műsorvezetői szerepben, igyekszem a legjobb tudásom szerint helyt állni a következőkben. Amikor megérkezett a felkérés, nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy elfogadjam. Egy nagyszerű csapat tagja lehetek, amiért már most hálás vagyok a szerkesztőségnek!”

– mondta a felkéréssel kapcsolatban Ember Márk.

Az RTL közösségi oldalán is megosztotta a hírt.

„Bemutatjuk nektek a Reggeli legújabb férfi műsorvezetőjét, Ember Márkot!😍☀️”

– írták.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

REGGELI (@rtlreggeli) által megosztott bejegyzés

(rtlreggeli/Instagram)

Valódi Hírek