Árnyékkormány: A magyarok megélhetését és biztonságát fenyegeti Orbánék súlyos lépése

Az orosz és kínai kémek betelepítése komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent Varga Ferenc és az árnyékkormány szerint.

Varga Ferenc és az árnyékkormány súlyos veszélyekre figyelmeztet

Kedvezményeket ad az Orbán-kormány az orosz és a kínai vendégmunkásoknak. Ezt a két ország titkosszolgálati hírszerzői is kihasználhatják – hívta fel rá a figyelmet lapunkhoz is eljuttatott hétfői közleményében Varga Ferenc bér- és munkaügyi árnyékminiszter. Megjegyezte, hogy az intézkedés komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

A Dobrev Klára vezette árnyékkormány szerint az Orbán-kormány ezzel

nemcsak a magyarok megélhetését, hanem a biztonságát is veszélyezteti.

Nem elég, hogy soha nem látott mennyiségű Európai Unión kívüli vendégmunkás érkezik Magyarországra, és nem egyszer rúgnak ki miattuk magyar munkásokat, ugyanazzal a lendülettel orosz és kínai kémeket is telepítenek közénk – fogalmazott friss közleményében Varga Ferenc.

Emlékeztetett, amennyiben Orbán június 9-én az európai parlamenti választáson elveszíti a többséget, akkor már másnap előrehozott választást fog követelni a Demokratikus Koalíció.

„Ezért kérünk mindenkit arra, hogy szavazzon a legerősebb ellenzéki listára, a DK–MSZP–Párbeszéd közös listájára! Mi itt voltunk, itt vagyunk és itt is leszünk, amíg véget nem vetünk az Orbán-rendszernek”

– hangsúlyozta a bér- és munkaügyi árnyékminiszter.

Valódi Hírek