Nem nyugszik a Fidesz a ped0filbotrány után: Orbán Balázsék már az iskolás gyerekek körül ólálkodnak

Elindult az átnevelés.

Képzést hirdetett, amelynek keretében „nagyszerű lehetőséget” ígér az általános iskola felső tagozatos dákjainak az Orbán Balázsékhoz köthető kormányközeli Mathias Corvinus Collegium (MCC).

Nem hagyja békén a gyerekeket Orbán Balázs bandája az MCC-vel

Orbán Viktor politikai igazgatójának szervezete várja továbbá a negyedikes diákok jelentkezését az MCC Fiatal Tehetség Programjába, amely – fogalmaztak –

„az egyedülálló MCC-s életút első lépcsőfoka” (?).

A hvg.hu beszámolója szerint a hétvégi képzés során – a robotika mellett – a magyar szülőföldhöz való kötődést is erősítenék – Orbán Balázsék szándékai szerint.

Kapcsolódó: Minden rendben? Orbán Balázs úgy tudja, Magyarország már a legfejlettebb országok közé tartozik

„Élmény, közösség és hasznos tudás”

– állítólag ezekkel „gyarapodhatnak” azok a diákok, akiket végül felvesznek a fideszes káderképző fiatal tehetség programjába.

Közölték, a most negyedikes diákok jelentkezését június 30-ig várják – ahogy írták – „Kárpát-medence-szerte”, összesen 27 helyszínen.

Miként fogják áthangolni Orbánék a gyerekeket?

Mint írták, a FIT Program az MCC képzésrendszerének a legfiatalabbak számára szóló eleme, amely „már korai életszakaszban segíti a kiemelkedő képességű gyermekek kibontakozását”. A képzés ötödik osztályos kortól kínál „élménypedagógiai módszertanra épülő, gyakorlatorientált, tehetséggondozó képzést”. A diákok többek között megismerkedhetnek a robotika rejtelmeivel, elsajátíthatnak pénzügyi és egészségügyi ismereteket – olvasható a kormányközeli szervezet közleményben.

Mivel mossák át az agyukat?

„A képzés nemcsak felkelti a gyerekekben a tudás iránti vágyat és felkészíti őket a továbbtanulásra,

de támogatja a kötődést a magyar kultúrához és szülőföldhöz”

– fogalmaztak.

„Hosszabb távon pedig

  • a tehetséges diákok érvényesülési lehetőségeinek biztosítása,
  • a tudatos állampolgárrá válás elősegítése,
  • a szűkebb és tágabb közösségük sorsáért felelősen gondolkodó
  • és cselekvő értelmiségi bázis kialakítása áll a középpontban”

– részletezték, hogy mi áll a középpontban.

Azt írták, az MCC programja hétvégi képzési rendszeren alapszik: szombatonként egész napos, intenzív, ugyanakkor játékokkal is tarkított foglalkozásokban lehet része a gyerekeknek.

Kapcsolódó: Orbán Balázs végre előállt a farbával: A politikai igazgató kikotyogta a Fidesz súlyos tervét

Kiket várnak Orbánék?

Jelentkezni az intézmény honlapján keresztül lehet, 4. évfolyamos, szeptembertől 5. évfolyamba lépő diákok számára, akiket az alábbi helyszíneken várnak: Arad, Beregszász, Békéscsaba, Budapest, Csíkszereda, Debrecen, Dunaszerdahely, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Kolozsvár, Marosvásárhely, Miskolc, Nagyvárad, Nyíregyháza, Pécs, Sepsiszentgyörgy, Szabadka, Szatmárnémeti, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg. A beregszászi képzési programra a jelenleg 5. osztályos, szeptembertől 6. osztályba lépő diákok jelentkezhetnek – írták.

Mint kedden megírtuk, Orbán Balázs az Economx Business Talks 24’ hétfői konferenciáján tartott előadást, amelynek során többek között arról beszélt, hogy rá vár a feladat, hogy felkészítse Magyarországot – de hogy mire, az rejtély. A politikai igazgató előadása során azt is mondta, „Magyarország már a legfejlettebb országok közé tartozik (sic!)”.

„Ha a versengéseket el tudjuk kerülni, ami a nagyhatalmak között zajlik, akkor egy újabb bumm alakulhat ki Magyarországon,

ezzel megerősíthetjük helyzetünket a legfejlettebb országok között”

– fogalmazott a politikus.

Orbán Balázsról a közelmúltban azt is megírtuk, hogy egy veszélyes nemzetközi bűnözővel kezdett el haverkodni. Mint ismert, Andrew Tate ellen a londoni bíróság is elfogatási parancsot adott ki, ellene emberkereskedelem és nemi er*szak miatt emeltek vádat Romániában.

Kapcsolódó:

Minden rendben? Orbán Balázs úgy tudja, Magyarország már a legfejlettebb országok közé tartozik

Nagyon csúnyán kibabráltak Orbánékkal: Mégsem fogják elfoglalni Brüsszelt

Mi történik? Orbán Balázs egy veszélyes nemzetközi bűnözővel haverkodik

Valódi Hírek