Mi történik? Orbán Balázs egy veszélyes nemzetközi bűnözővel haverkodik

Orbán Balázs büszke rá.

Szokatlan mozgások zajlanak Orbánéknál a kegyelmi botrány után. Csütörtökön megírtuk, hogy Kónya Endrénél és Vásárhelyi Jánosnál jóval kevesebb figyelem irányult az ügy másodrendű vádlottjára, K. Bélára, akit sze*uális visszaélés miatt ítéltek felfüggesztett börtönbüntetésre.

Oroszlányban bejegyeztek egy szövetkezetet még 2017 végén, amely milliárdos árbevételt produkált. A szövetkezet elindításánál a bicskei ped0filügy elítéltje, Kunstár Béla játszott kulcsszerepet, aki saját közösségi oldalán egy Lamborghini típusú luxusautóval dicsekedett.

Orbán Balázsról derültek ki furcsa dolgok

„Magyarország az utolsó remény, tesó. Úgy tűnik, az EU többi része szétesőben van”

– ezt írta Andrew Tate az X-en (korábban Twitter).

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója pedig azonnal pakolta is ki a nőgyűlölő véleményvezér dicséretét, amelyhez azt a kommentárt fűzte, hogy „meglepő bók” – vette észre a 444.hu.

Andrew Tate súlyos bűncselekményeket követett el

Jelezték, talán Orbán Balázs figyelmét elkerülték azok az információk, miszerint Andrew Tate ellen a londoni bíróság is elfogatási parancsot adott,

ellene emberkereskedelem és nemi er*szak miatt emeltek vádat Romániában.

Tate kamaszfiúknak szóló „életmódtanácsokból” és hangosan vállalt nőgyűlöletből építette fel „karrierjét”, a román hatóságok konkrét bűncselekmények elkövetésével is megvádolták.

A román hatóságok azzal gyanúsítják, hogy elrabolt és porn*gráf tartalmak készítésére kényszerített hat fiatal nőt. Ezenkívül három nő vádolta meg Tate-et nem er*szak elkövetésével.

A közelmúltban egy brit nő is megszólalt, aki azt állítja, Andrew Tate addig fojtogatta, amíg el nem ájult. A román ügyészség lefoglalta Andrew Tate és testvére, Tristan Tate teljes romániai vagyonát, benne több ingatlannal és luxusautókkkal – írták.

Andrew Tate, Orbán Balázs új haverja / Forrás: independent.co.uk

Valódi Hírek