Orbán Viktor Lévai Anikó nélkül mutatkozott: Itt a videó az ölelkező miniszterelnökről

Nagy a harmónia. Így ölelkezik Orbán Viktor.

Orbán Viktor ölelkezik a Kereszténydemokrata Internacionálé vezetőjével

Orbán Viktor e hét második felében Marokkó fővárosában, Marrákesben járt, ahol az úgynevezett Kereszténydemokrata Internacionálé rendezvényén vett részt. Ezen a világ önmagukat kereszténynek tartó pártjai vettek részt, így az önmagát jelenleg nagy keresztényként aposztrofáló Orbán is a meghívottak közt szerepelt.

A kormányfő szónoklatot is tartott társainak, amelyben a Magyarországot 14 éve háborús retorikával mérgező miniszterelnök a „békéért”(?) kardoskodott. A rendezvényen ezt és az azonnali tűzszünet érdekében történő kiállást sulykolta. Azt elfelejtette megemlíteni, hogy a háborút valójában egyetlen fél, a vele jó kapcsolatot ápoló Vlagyimir Putyin indította.

A videóban az is látszik, amint szombaton Orbán Nizar Barakával, a marokkói Függetlenségi Párt (Istiqlal) főtitkárával, a kormány infrastruktúráért és vízgazdálkodásért felelős miniszterével folytatott megbeszélést. Ezután részt vett a Kereszténydemokrata Internacionálé zárónapjának munkaülésein – derült ki Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnökének tájékoztatásából.

Az eseményről készült videóban az is látható, amint bensőségesen megölelte Andrés Pastranát, a Kereszténydemokrata Internacionálé kolumbiai elnökét:

(Orbán Viktor/Facebook)

Valódi Hírek