Újabb sokkoló ped0filbotrány: Undorító dolgot művelt a miskolci férfi

Nem bocsátható feltételes szabadságra. Döbbenetes ped0filbotrány.

Gyermekporn*gráfia miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség egy miskolci férfi ellen, aki gyermekek sze*uális kizsákmányolását, sérelmükre erőszak0t vagy sanyargatást ábrázoló felvételeket töltött le és osztott meg az interneten – közölte a főügyészség hétfőn.

Újabb ped0filbotrány: a miskolci férfi csoportokban osztotta meg a „felhasználókkal” a sokkoló felvételeket

A tájékoztatás szerint a vádlott 2021 júniusában miskolci albérletéből mobiltelefonjával tizennégy, gyermekek sze*uális kizsákmányolását ábrázoló felvételt osztott meg

egy 296 tagú csoport felhasználóinak.

Közölték: a tartalmak a laikus szemlélő számára is nyilvánvalóan tizennyolc év alatti, némely esetben tizenkét év alatti személyekkel végzett vagy végeztetett sze*uális aktust ábrázolnak. 2021 május végétől augusztus közepéig a férfi

további tíz felvételt osztott meg egy 85 tagú csoportban.

Több száz gyermekek kizsákmányolását ábrázoló felvételt töltött le

Ugyanabban az évben 378, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sze*uális kizsákmányolását ábrázoló felvételt és 129, tizenkét év alatti személyről készült gyermekp*rnográf képet töltött le – írták.

Nem bocsátható feltételes szabadságra

Ezek között tizenkettő és tizennégy év közötti gyermekek sérelmére elkövetett erősz*kot, sanyargatást ábrázoló fényképek is voltak.
Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben

börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra

– áll a közleményben.

Az ügyészség emellett indítványozta a férfi végleges hatályú eltiltását bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba – közölték.

(ugyeszseg.hu nyomán)

Valódi Hírek