Dobrev Klára közölte: Szívesen kiállna egy vitára Magyar Péterrel

Vajon hogy reagál az exfideszes szerencselovag?

A 14 éven keresztül a NER-ből élő, majd a feleségét a saját jól fizető kamupozícióinak megtartása érdekében titkos hangfelvételekkel zsaroló Magyar Péter vasárnap vitára hívta ki Gyurcsány Ferencet és Orbán Viktort a Facebook-oldalán.

A politikai babérokra törő Magyar felhívására a Fidesz még nem válaszolt, a Demokratikus Koalíció részéről viszont jelezték, hogy Dobrev Klára, a DK európai listavezetője áll a Fideszből pár hete kiugrott reménybeli politikus rendelkezésére.

„Európai parlamenti és önkormányzati választás előtt állunk. A vita indokolt, a vita a demokraták világában szükséges.

Amennyiben a vitakezdeményezés az európai parlamenti választásokra vonatkozik, Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listavezetője áll rendelkezésre.

Amennyiben a kezdeményezés egy polgármester-jelölti vitáról szól, az adott település DK-s polgármester-jelöltje lesz Magyar Péter vitapartnere. Mi demokraták vagyunk, ott leszünk az EP-listavezetői és a polgármester-jelölti vitákon is.”

– áll a DK lapunkhoz is eljuttatott vasárnapi közleményében.

Az ügy közvetlen előzménye, hogy Magyar Péter szombati tüntetésén egy korrupt szélhámos politikusbűnöző, bizonyos Nagy János kapott szót.

Nagy János, a Fideszhez átállt szigetszentmiklósi polgármester

A két hónap múlva hatalmas bukás elé néző szigetszentmiklósi polgármester 2022-ben paktált le a Fidesz-maffiával.

Nagy János 2022 szeptemberében leváltotta az önkormányzat bizottságai éléről az ellenzéki bizottsági elnököket, továbbá a felügyelőbizottságokban is lecserélte az ellenzék delegáltjait, helyükre pedig fideszes politikusokat jelölt, akiket aztán meg is szavazott a testület.

A korrupt Nagy János egy évvel később, 2023-ban már több mint 6 millió forintos jutalmat szavaztatott meg magának, amit hálából a fideszes képviselők meg is szavaztak neki.

A DK még szombaton közölte, hogy bepereli Nagy Jánost annak alaptalan rágalmai miatt, melyeket Magyar Péter színpadán adott elő.

Valódi Hírek