„Ma még át lehet állni!” — Magyar Péter alkut ajánlott a fideszes bűnözőknek

Megtartotta demonstrációját Varga Judit kegyelmi botránnyal berobbant exférje.

Szombaton 15:00 órától a Kossuth téren tartott tüntetést Magyar Péter.

A Diákhitel Központ korábbi politikai kinevezettjének beszéde az esemény végén hangzott el, Magyar előtt verset mondott Bálint András, énekelt Rost Andrea, felszólalt Tarr Zoltán református lelkész, valamint Magyar Pétert támogató leveleket olvastak fel.

A tüntetés morális mélypontja az volt, amikor a színpadra hívták a Nagy János nevű korrupt szélhámost, a Fidesz-maffiával 2022-ben lepaktált szigetszentmiklósi polgármestert.

A bűnöző politikus 2022 szeptemberében leváltotta az önkormányzat bizottságai éléről az ellenzéki bizottsági elnököket, továbbá a felügyelőbizottságokban is lecserélte az ellenzék delegáltjait, helyükre pedig fideszes politikusokat jelölt, akiket aztán meg is szavazott a testület.

A korrupt Nagy János egy évvel később, 2023-ban már több mint 6 millió forintos jutalmat szavaztatott meg magának, amit hálából a fideszes képviselők meg is szavaztak neki.

Nagy János Fidesszel való lepaktálására a Momentum is felhívta a figyelmet:


.

Nagy János hazugságai miatt a DK lapunkhoz is eljuttatott közleményében tudatta, hogy beperelik a Fidesszel kollaboráló bűnözőt. (Bővebben erről >>ITT<<).

Magyar Péter felszólalásában arról beszélt: mától soha többet nem lesz úgy, ahogy eddig volt.

Azt mondta: február 10-én tele kétségekkel lépett be a Partizán stúdiójába, mostanra pedig szerinte olyan energia van mögötte, „amivel hegyeket lehet elmozdítani”.

Magyar a színpadról felszólította a közmédia vezetőjét, hogy engedjenek be őt egy élő adásba, a kormányt pedig felszólította, hogy

„Adják vissza a hatalmat a népnek és vállalják a politikai és jogi következményeket!”

Egy furcsa fejtegetésében Magyar arról beszélt, hogy szerinte

„ma még ott lehet hagyni a bűnös hatalmat, ma még át lehet állni a magyar emberek oldalára”

Ezzel lényegében vádalkut ajánlott a fideszes bűnözőknek.

Magyar elmondta azt is, hogy a Legyél a Változás Egyesület jogi kereteket ad a mozgalma működésének, de továbbra sem tudott bejelenteni egy olyan pártot, amelynek színeiben megméretné magát a közelgő európai parlamenti választásokon.

Ugyanakkor azt ígérte, hogy „amikor eljön az ideje”, be fogja jelenteni ezt a pártot.

Addig arra kérte azokat, akik érzik magukban az erőt, hogy jelentkezzenek hozzá életrajzzal képviselőjelöltnek az EP-listára.

Magyar az esemény végén újabb tüntetést jelentett be anyák napjára, és Orbán Viktor legendás 2002-es felszólítását kopírozva mindenkit arra kért, hogy a következő alkalomra hozzon magára még két embert.

Az események többen rosszul lettek, egy idősebb nőt kivezettek a rendőrök, miután rosszul lett, egy másik pedig elájult. Rendbontás nem történt.

Kapcsolódó cikkünk:

FRISS: A DK bepereli a Magyar Péter színpadán hazudozó, Fidesszel lepaktált polgármestert

.

Valódi Hírek