Hadházy Ákos torkig van Magyar Péterrel, újból nekiment a celeb-Messiásnak

Hadházy megvédte Baranyi Krisztinát Magyar méltatlan támadásaitól.

Hetek óta hatalmas a szektás rajongás a feleségét titokban készült hangfelvételekkel zsaroló rafinált manipulátor, Magyar Péter iránt.

Az ellenzéki közvélemény egy jelentős része számára valamiért értékesebb egy frissen jött szélhámos fideszes áruló, mint azok, akik évek óta valóban kockázatot vállalva, szisztematikusan küzdenek a rendszerrel szemben.

Magyar hosszú évekig 3-4 millió forintos kamupozíciókban élősködött a NER-en, és a hangfelvételeket is azért készítette, hogy a feleségét azokkal zsarolja, hogy járjon közben a jól fizető neres állásai megtartása érdekében.

Mivel erre Varga már nem volt hajlandó, ekkor jött a bosszúállás Magyar részéről: kitalálta magának az ellenzéki messiás-szerepet, és azóta történt események már a szemünk előtt zajlanak.

A közveszélyesség határát súroló módon hiszékeny ellenzéki közvélemény most megváltóként rajongja a pocsék emberi minőségéről többszörösen tanúbizonyságot tevő manipulátort, ám vannak tapasztaltabb ellenzéki szereplők, akik nem dőlnek be a parasztvakításnak, így például Baranyi Krisztina vagy Hadházy Ákos.

Hadházy az elmúlt időszakban többször is igyekezett leleplezni a hamis messiást, erről >>ITT<< és >>ITT<< számoltunk be.

Hadházy pénteken újból megszólalt, most a Magyar Péter által korábban megtámadott Baranyi Krisztina mellett állt ki. Facebookon közzétett posztjában azt írja:

Sajnos meg kell szólalnom amiatt, hogy a Diákhitel Központ korábbi vezérigazgatója egy kommentben a rendszer kollaboránsának minősítette Baranyi Krisztinát, Ferencváros polgármesterét, csak azért, mert az neki nem tetsző véleményt mert megfogalmazni róla. Talán még szomorúbb, hogy most a IX. kerületi önkormányzati választásra készülő, sértett szereplők ismételgetik ezt.

A #egybrancs címkével ellátott hozzászólásban Magyar azzal támasztotta alá az állítását, hogy Baranyi Krisztina férje egy időben tagja volt a Diákhitel Központ felügyelőbizottságának (2018 novemberétől 2020 júniusáig). Magyar Péter sokat tudhat arról, hogy mivel jár politikus férjének lenni, hiszen pont akkor lett vezérigazgató, amikor a feleségéből minisztert csináltak.

Tudni kell viszont, hogy Baranyi Krisztina férje szerencsétlenségére más oldalról tapasztalhatta meg az élményt. Ő ugyanis mindig is közszolga volt, minisztériumi hivatalnok, köztisztviselői fizetéssel (és távolról sem a miniszter „csókos jobbkeze”). A közszolgálati hivatali karrierje nem tarthatott sokkal tovább annál, minthogy Baranyi meggyőző fölénnyel leváltotta Ferencváros fideszes vezetését.

A Pesti Srácok már négy évvel ezelőtt ugyanezzel az üggyel támadta Baranyi Krisztinát. Ha máshonnan nem, akkor innnen tudhatta mindenki, hogy egyszerű rogáni propaganda fogás, most mégis megpróbálják leleplezésként tálalni.

Eddig nem beszéltem erről, de édesanyámat nem engedték tovább dolgozni, hanem azonnal nyugdíjazták sok évtizedes köztisztviselői pályafutás után, miután a trafikügyet lelepleztem. Ezért érintett mélyen, hogy Magyar Péter „egybrancsozza” az egyik legtisztességesebb ellenzéki harcostársamat, aki ráadásul éppen azért szokott a szokásosnál többször bírálatok kereszttüzébe kerülni, mert ha szükséges, nem csak a fideszes, hanem ellenzéki politikusokkal is hajlandó konfliktusokat felvállalni. Olyan politikus, aki nem sunyít, hanem megszólal, ha szükségét látja.

A Diákhitel Központ korábbi vezetőjének fellépése sokak számára reményt jelent, komoly, fontos bizonyítékot hozott ki a rendszer romlottságáról, a rendszerből való kilépése pedig igényelt bátorságot, ami tiszteletet érdemel. Elmondása szerint nem készült politikusi szerepre. Ez az egy lehet a mentsége arra, hogy így reagál a kritikára és az elmúlt napokban többször igaztalanul és durván vádolt meg független újságírókat, politikai elemzőt és Baranyi Krisztinát is.

Tudom, hogy ezzel a poszttal megszegtem egy ígéretemet, miszerint nem fogok Magyar Péterről beszélni, hiszen amit fontosnak tartottam, már elmondtam. De kevés politikust tartok annyira tisztának, mint Baranyi Krisztinát és erre Magyar Péter és követői figyelmét is szerettem volna felhívni.

Ui.: látom előre azoknak a kommenteknek a sorát, amelyek arról szólnak majd, hogy „kibújt a szög a zsákból”, „Rogán küldte őt is”, „sértődött és irigy ez az ember” vagy „ő bezzeg nem csinált semmit és most ekézi, aki tett valamit”. Én ezeket a véleményeket tisztelettel megköszönöm és tudomásul fogom venni, de engedjék meg, hogy jelezzem: szomorúan ugyan, de csak mosolyogni fogok ezeken.


.
Kapcsolódó cikkeink:

Hadházy Ákos darabokra szedte Magyar Pétert és azt a szektás rajongást, ami körülveszi az új „messiást”

.

Hadházy Ákos: Sok tény van Magyar Péter személye körül, ami vészcsengőt kellene megszólaltasson

.

Valódi Hírek