Dobrev Klára: Előrehozott országgyűlési választást követelünk, ha Orbán veszít június 9-én

Dobrev Klára szerint így még nagyobb tétje lesz a közelgő EP-választásoknak.

Előrehozott országgyűlési választást követel a Demokratikus Koalíció abban az esetben, ha Orbán Viktor a június 9-i választásokon vereséget szenvedne. Erről Dobrev Klára posztolt csütörtökön a közösségi oldalán.

Hangsúlyozta, hogy így még nagyobb tétje lesz az EP-választásoknak.

Nyilvános Dobrev Klára árnyékkormányának szociáldemokrata programja

A múlt kedden hivatalosan nyilvánosságra hozták az árnyékkormány programját, amely teljes terjedelmében >>ITT<< olvasható.

Többek között hangsúlyozták, hogy Magyarország jövőjét a gyermekek jelentik. Éppen ezért szociáldemokrataként a legfontosabb céljuk, hogy a kormányváltást követően Magyarországból gyermekbarát országot építsenek.

Emellett igazságos országot teremtenének, amely a keményen dolgozó emberek és nem a multinacionális vállalatok oldalára áll. Jelenleg ugyanis a tisztességes munkából élő többség és az egész életüket végigdolgozó nyugdíjasok napi gondokkal küzdenek, és nem látják az előrelépés lehetőségét – mutatott rá a Dobrev vezette árnyékkormány.

A szociáldemokrata fordulat után újra fejlődő pályára állítanák Magyarországot. Tudásalapú és zöld társadalmat teremtenének. Olyan fejlődést szeretnének, amely nem teszi tönkre bolygónkat, és amely a térségben minden magyar ember számára előrelépést jelent –részletezték.

Mindemellett a biztonságra is nagy hangsúlyt fektetnének. Mint kifejtették, ez nem csupán szociális biztonságot és a megélhetés biztonságát jelenti, hanem azt is, hogy mindenki biztonságban tudhassa saját magát, szeretteit, és kemény munkával szerzett vagyonát.

A szociáldemokrata árnyékkormány szerint Magyarország helye Európában van. Az Európai Unió közössége jelenti hazánk számára a legjobb esélyt nemzeti érdekeink érvényesítésére, a magyarok életének jobbá tételére – emelték ki a programjukban.

(Dobrev Klára/Facebook/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Megállapodott a DK, az MSZP és a Párbeszéd, közös jelöltekkel vágnak neki az önkormányzati és EP-választásnak

Valódi Hírek