Magyar Péter nyilvánosságra hozta a titokban készített hangfelvételt, amelyen a fideszes bűncselekményekről beszél Varga Judit

Az oldalain tette közzé a volt feleségéről készült hanganyagot.

Magyar Péter a minap a Gulyás Balázsnak adott interjújában közölte, hogy birtokában van olyan terhelő hangfelvételeknek, amelyeket kedden bemutat az ügyészségnek.

Az egyiken volt neje, Varga Judit hallható, aki azt magyarázta férjének, hogy az Orbán-kormány egy maffiakormány. Arról is szólt, hogy abból nem lehet kiszállni – részletezte Magyar a beszélgetés során.

Az interjú

Mint emlékezetes, Varga Judit exférje három órán keresztül beszélgetett a múlt hétvégén a hvg.hu újságírójával, Dezső Andrással. Magyar a beszélgetés végén azonban letiltatta a nyilatkozata közlését, majd az újságírónak küldött sms-ben ezt még egyszer nyomatékosította.

Kapcsolódó: Magyar Péter le akarta tiltatni, de a HVG nyilvánosságra hozta: Durva dolgok állnak a rendőrségi jelentésben

A beszélgetés témája az a rendőri jelentés volt, amely 2020. december 29-én készült, Magyar Péter és akkori felesége, Varga Judit egy nagyon durva veszekedéséről.

A vita odáig fajult, hogy Varga egy ablakon keresztül próbált menekülni Magyar elől. A védelmére kirendelt rendőrtől kért segítséget a rendőrség szerint fenyegetően fellépő férj ellen, a volt igazságügyi miniszter három gyermeküket pedig ismeretlen helyre akarta menekíteni.

Varga ugyanazon a hétvégén minden előzmény nélkül tett közzé a Facebook-oldalán egy videót a családon belüli erőszakról. Ezzel a lemondása óta tartó hosszas hallgatást törte meg, egyúttal üzent egykori férjének, Magyar Péternek is.

Emellett Varga sms-t küldött a 444 újságírójának, amelyben azt részletezte, hogy a házasságában sok fájdalom, bánat és megaláztatás érte.

A hangfelvételekről

Nem mellékes, hogy a hangfelvétel vitatható módon, a rajta hallható Varga Judit tudta és beleegyezése nélkül, titokban készült. Magyar Péter a Gulyás Balázsnak adott interjújában utalt arra, hogy ő maga is számít egy személyiségi jogi perre, amelyet volt neje indíthat ellene a titkos hangfelvétel nyilvánosságra hozatala miatt.

Ezt mondta Varga Judit a titokban készült hanganyagon

A kedden reggel 9 órakor nyilvánosságra hozott hangfelvételen ez hallható:

„Magyar Péter (MP) : Judit, pillanatra visszatérve arra, amit az előbb mondtál….

Varga Judit (VJ) : Mit mondtam?

MP: A Schadlről… hogy… aaa…azt mondtad…hogy elkezdtél valamit mondani…hogy a Rogán mondott valamit…ami olyan furcsa volt, de hogy mondod, hogy tanácsolt valamit, hogy mit nem kell csinálni… Vagy valamit kell, csak akkor pont elmentem.

VJ: Nem csak annyi, hogy Dani menjen át az ügyészségre, és kérdezze meg hogy milyen…

MP: Ja, hogy mi van még?

VJ:….mer’ náluk is van egy példány ezekből.

MP: És ti nem láttátok, vagy a sajtó meg már látta.

VJ: Hát, sőt már valószínűleg odaadták, és elvileg azt ők anno átnézték…

MP: Mármint a Rogánék?

VJ: Igen, semmi rossz nincsen, de…

MP: De erre mondta a Martinovics Detti, hogy semmi rossz, de kihúzattak dolgokat…

VJ: Persze, magukat kihúzatták….a Martinovics Detti…

MP: Az eredeti doksiban, vagy csak ami megjelent?

A legerősebb állítások

VJ: Javasolták az ügyészségnek, hogy mit kéne kihúzni…de azt nem mind tartották be…

MP: És most meg azt mondják, hogy a te embered menjen be, és nézze meg, hogy mi van benne, van-e még bármi, ami lehet benne?

VJ: Hát…igazából az a baj, hogy új dokumentumok is most már vannak benne, mert látszik…

MP: Ja, mert utólag is hallgatják, amikor bent vannak a börtönben…

VJ: A vádemelésig. Igen. Tehát folyamatosan hallgatják őket.

MP: Igen, és hogyha a Schadl, ennyire nem az, hogy központi…de hogy az ő emberük volt… Schadl…és ezt megmondta a Gergő is meg a Rogán is, akkor miért nem mentették meg?

Vagy akkor miért hagyták őt bent?

Meg ráadásul ha az anyja meg az apja ott dolgozott annál a szolgálatnál…

VJ: Nem volt több lehetőségük. Ez a nagy probléma.

MP: Az ügyészség független?

VJ: Igen, mert Polt nem.

MP: De az egy… tehát az egy katonai szervezet.

VJ: Nem.

MP: Olyan, mint a rendőrség.

VJ. Nem. Ez egyértelműen azt mutatja, hogy ez azért történhetett meg, mert az ügyészségen belül Polt nem ura a helyzetnek.

MP: Tehát valaki lehallgatott valakit, és utána nem tudták kiszedni az iratokból…

VJ: Igen. Igen. Meg elindult, és akkor aztán utána egyre durvábban gyűltek a izék, a bizonyítékok… akkor szóltak Völnernek, hogy hagyja abba… nem hagyta abba…

MP: Várjál, de ezt mondtad is, hogy szóltak neki…

VJ: Hát, és akkor már tavasszal szóltak neki, hát…

MP: Igen. Ez nem….ez nem…”


(Péter Magyar/Facebook)

Valódi Hírek