Magyar Péter az ügyészséghez fordul, miután Varga Judit családon belüli erőszakra tett célzást

Durvul a helyzet Magyar Péter körül.

Az Ökumenikus Segélyszervezet családon belüli erőszakról szóló kisfilmjét posztolta ki a Facebookjára vasárnap este Varga Judit. A videó fölé azt írta: „Mindig van kiút”.


.

Hogy ezzel mire célzott Varga, azt nem nehéz kitalálni, előtte másfél órával ugyanis exférje, Magyar Péter önmagát hozta hírbe egy hasonló ügyben.

Magyar arról írt: 2020. december 29-én egy családi vitájuk odáig fajult Varga Judittal, hogy Varga ismeretlen időre és helyszínre akart költözni a három gyerekükkel, Magyar azonban ebbe nem akart beleegyezni, ekkor Varga az állami testőrök segítségét kérte. Az esetről egy titkosított jelentés készült, Magyar szerint ezt a jelentést akarják most valakik felhasználni ellene. Magyar szerint a jelentésben az áll, hogy ő erőszakosan lépett fel a feleségével és az akkor őt védő állami testőrökkel szemben, de ez szerinte nem így történt.

Varga Judit videójára Magyar Péter még vasárnap este úgy reagált:

„Nem tudom, mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel.

Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt.”

Hétfőn reggel aztán Magyar bejelentette: csütörtökön az ügyészségen tesz vallomást a Schadl-ügyben. Állítása szerint bizonyítani tudja, hogy a Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara.

Magyar szerint ugyanis Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt.

„Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom.” – fogalmazott.

Itt tartunk most az ügyben, a friss fejleményekről természetesen beszámolunk a Nyugati Fény hasábjain.

Valódi Hírek