Újabb hírek érkeztek a súlyos betegséggel küzdő Katalin hercegné állapotáról

Katalin hercegné mellett Károlynál királynál is rákot diagnosztizáltak.

Rákbeteg lett Katalin hercegné

Megírtuk, hogy a királyi udvar péntek esti közleménye szerint a brit trónörökös, Vilmos herceg feleségénél januári műtétje után rákos sejteket találtak a szervezetében. Katalin hercegné megelőző kemoterápiás kezelést kap.

Katalin az X közösségi oldalon videóban számolt be a diagnózisról múlt hét pénteken.

A hercegné

egy privát találkozón vett részt Károly királlyal

egy nappal azelőtt, hogy bejelentették: az uralkodóhoz hasonlóan nála is rákot diagnosztizáltak – hívta fel a figyelmet a People magazin.

Károly király betegségére tavaly derült fény

A lap arról írt, csekély a valószínűsége annak, hogy a király a privát ebéd során értesült arról, hogy milyen betegséggel küzd. Ezen a vacsorán inkább csak közös egészségügyi tapasztalataikat osztották meg egymással.

Az eddigi információk szerint azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Katalinnál a betegség mely típusát azonosították, ugyanakkor az hivatalos, hogy amikor januárban hasi műtéten esett át,

még nem lehetett tudni, hogy daganatos megbetegedéssel küzd.

A hercegné sorra kapja az együttérző üzeneteket

A bejelentés óta Károly király kifejezte büszkeségét, amiért menye a nyilvánosság elé állt betegségével. Katalinnak Harry herceg és Meghan Markle is jobbulást kívántak, illetve a hercegné testvére, James Middleton, valamint a brit miniszterelnök is megszólalt az ügyben. Rishi Sunak miniszterelnök közölte, rendkívüli bátorságról tett tanúbizonyságot a hercegné a megszólalásával, és gyors felépülést kívánt neki.

Károly és Katalin a nyári hivatalos programjaikat a kezeléseiktől függően alakítják majd.

Kapcsolódó:

Megrázó hírek érkeztek Katalin hercegné állapotáról: Videóban vallott betegségéről Vilmos herceg felesége

Valódi Hírek