Elképesztő ámokfutásba kezdett Németh Szilárd Csepelen: Iskolaigazgatókat fenyegetett meg a rezisbiztos

Rettegnek tőle.

Telefonon berendelték március 25-re, hétfőre a csepeli iskolaigazgatókat a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány (KIMBA) Hollandi úti épületébe, Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz egyik alelnökének irodájába – értesült a csepel.info.

Azt írták, mindez a június 9-i EP- és önkormányzati választás miatt történhetett, mégpedig

„választási eligazítás” céljából.

Az „eligazítás” keretein belül az iskolaigazgatóknak bemutatják Németh Szilárd polgármester-jelöltjét, Dudás Zoltánt, aki bár Németh titkára volt, és hű szolgája is a rezsibiztosnak, ám ennek dacára is nagyon kevesen ismerik a nevét Csepelen.

A portál forrása szerint azt kérik majd az iskolaigazgatóktól, hogy „segítsék” a választási kampányt, például azzal, hogy

engedjék meg Dudás Zoltánnak, hogy a gyerekek üzenőfüzetében mutatkozzon be (?).

Emlékeztettek, tavaly két iskolaigazgatót is kirúgtak Csepelen, mert „elfelejtettek” bejelentkezni a rezsibiztosnál a pályázatuk előtt. A Németh „eligazítására” meghívottak úgy érzik:

ha nem fogadják el a meghívást, őket is leválthatják.

A Dél-Pesti Tankerületi Központ már most Németh Szilárd alapítványánál, a Csepel SC területén működik. Azt írták, az önkormányzat egy jobb megközelíthetőségű épületet ajánlott fel a tankerületnek, azt azonban nem fogadhatták el. A portál forrása alapján arról számolt be, hogy Németh Szilárd ragaszkodott ahhoz, hogy okvetlenül az ő közelében, tőle függő viszonyban legyenek.

Kapcsolódó: Orbitális botrány tört ki Németh Szilárd körül: Most szabadult el a pokol

Meglehetősen sok a zűr manapság Németh Szilárd körül. Megírtuk, hogy Borbély Lénárd csepeli polgármestert és Ábel Attila csepeli alpolgármestert kizárták a Fideszből. Arról is beszámoltunk, hogy a DK-s Vadai Ágnes írásbeli kérdésében fordult Polt Péter legfőbb ügyészhez egy, azt atv.hu-n megjelent cikkel kapcsolatban, amely szerint

Németh már nem tudta elviselni, hogy nem ő Csepel polgármestere, ezért az önkormányzati vagyont igyekezett megszerezni.

Valódi Hírek