Hatalmas dobásra készül a propagandamédia: Váratlant húzott a wellness-disznóvágás miatt hírhedt volt Fidelitas-elnök

Kurucz Dániel, a Fidelitas volt budapesti elnöke az ötletgazda.

Köztér elnevezéssel „keresztény, nemzeti-liberális ideológiákat erősítő”, a közélettel és politikával foglalkozó YouTube-csatorna indul. A cél az olyan, főleg 30 év alatti személyek megszólítása, akiket bizonytalan szavazónak lehet tekinteni – részletezte a minap a hvg360.

Az értesülések szerint az ötletgazda Kurucz Dániel, a Fidelitas volt budapesti elnöke.

Kicsoda Kurucz Dániel?

Emlékezetes, hogy pár éve a Fidelitas tagjai összebalhéztak egy wellness-disznóvágáson. Bár Kurucz nem vett részt az eseményen, a verekedés miatta (is) tört ki, miután konfliktus volt közte és Böröcz László korábbi Fidelitas-elnök között – emlékeztetett a 24.hu.

Kurucz mellesleg ezután kilépett a Fidelitasból, ám továbbra is a kormányzópárt szárnyai alatt maradt, állami támogatásokat kapott filmes projektjeire.

A premiert már felvették

A hírek szerint az első adás vendége Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész lesz. A kozter.com mellesleg már január 15-e óta regisztrálva van, ám böngészni még nem tudunk a weboldalon. A linken ugyanis egy üzenet fogadja a látogatókat:

„Hamarosan!”

Zűr van a paradicsomban?

Különös drogügyről adott hírt 2021 júliusában a hatóság: Hódmezővásárhelyen egy házaspár és egy 27 éves férfi 350 tő, még fejlődési szakaszban lévő kannabiszt termesztett egy tanyán.

Rövidesen kiderült, hogy az ügy 27 éves értintettje nem más, mint a helyi Fidelitas alelnöke, pontosabban immár volt alelnöke, mert a botrányba keveredett férfi még aznap kilépett a szervezetből.

Kapcsolódó:

Váratlan fordulatot vett a Fidelitas drogbotrányba keveredett hódmezővásárhelyi exalelnökének ügye

Ezt nem hiszed el! A drogtermesztő fideszes elképesztő magyarázkodást adott elő a bíróságon

Valódi Hírek