Kilép a Fidelitasból a kannabisztermesztéssel vádolt alelnök — Burkoltan elismerték a bűnösségét

A szervezet közleménye szerint azért, mert „nem akar ártani a közösségnek”.

„Mivel a kialakult helyzetből politikai ügyet próbálnak kreálni, ezért az érintett tagtársunk

a mai napon kilépett a helyi szervezetünkből, mivel nem akar ártani közösségünknek.

Az érintett személy áll a vizsgálat elé. A Fidelitas minden bűncselekményt elítél, álláspontunk szerint mindenkinek vállalnia kell tetteiért a felelősséget”

– írja Kotormán Viktor a hódmezővásárhelyi Fidelitas elnöke a szervezet Facebook-oldalán megoszott közleményben péntek délután.

A hódmezővásárhelyi Fidelitas arra péntek reggel megjelent hírre reagált, amely szerint a szervezet egyik vezetőjét marihuána termesztés miatt fogták el a rendőrök.

A police.hu-ra ugyanis kedden került ki az a közlemény, amelyben a rendőrség hírt adott egy hódmezővásárhelyi drogügyről. A rendőrség helyszínelés után megállapította, hogy

egy házaspár és egy 27 éves férfi 350 tő, még fejlődési szakaszban lévő kannabiszt termesztett.

A Telex információi szerint az ügy 27 éves érintettje a hódmezővásárhelyi Fidelitas alelnöke.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely ellenzéki polgármestere a Vásárhelyi Televízió Időben című műsorában megerősítette, hogy a kormánypárt helyi ifjúsági szervezetének alelnöke az érintett. A városvezető szerint az ügynek “messzemenő következményekkel” kell járnia.

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/07/16/sirva-rohog-az-internet-fidelitas-kannabisztermeszto-alelnoken-mutatjuk-a-legkreativabb-memeket-fotok

Valódi Hírek